کد خبر : 344174
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۶ - 03:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پوشاک قاچاق در مبارکه کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از کشف ۵۰۰ ثوب پوشاک قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال در بازرسی مأموران انتظامی از یک دستگاه پژو ۴۰۵ خبرداد.

پوشاک قاچاق در مبارکه کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ مصطفی صادق زاده ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در اجرای طرح برخورد با کالای قاچاق و حمایت از تولیدات داخلی، مأموران انتظامی این فرماندهی حین کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی به یک دستگاه پژو ۴۰۵ مشکوک و برای بررسی آن را متوقف کردند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به بازرسی از این خودرو پرداخته و موفق شدند ۵۰۰ ثوب انواع البسه قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود را کشف کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را یک میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه راننده متخلف خودرو پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

اخبار مرتبط:
آغاز رالی کویر ویژه رانندگان تاکسی اصفهان؛ گامی مؤثر در توسعه گردشگری
آغاز رالی کویر ویژه رانندگان تاکسی اصفهان؛ گامی مؤثر در توسعه گردشگری

استاندار اصفهان بر اهمیت سفرهای درون‌استانی در توسعه گردشگری تأکید کرد و گفت: رعایت مسائل ایمنی شرط لازم برای موفقیت این طرح است، چراکه همکاری تمام مجموعه‌ها و اصناف استان برای رونق گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار مناسب است.

غبار و باد شدید در کمین اصفهانی‌ها
غبار و باد شدید در کمین اصفهانی‌ها

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: آسمان استان طی ۴۸ ساعت آینده غبارآلود است و همراه با وزش باد شدید، کاهش دید و کیفیت هوا را در پی دارد.

روند درمان پلنگ کلاه‌قاضی مثبت است؛ انتقال به تهران برای تکمیل درمان
روند درمان پلنگ کلاه‌قاضی مثبت است؛ انتقال به تهران برای تکمیل درمان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت یک قلاده پلنگ نر که در مرکز بازپروری حیات وحش کلاه قاضی، تحت مراقبت ویژه قرار دارد، روند درمان حیوان را مثبت ارزیابی کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است