کد خبر : 343520
انتشار : 2025/05/12 - 12:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده

زیدآبادی نوشت: هنوز جرأت نکرده‌اند حتی قانون مجرمانه بودن استفاده از دیش ماهواره را پس از چند دهه از منسوخ شدن عملی آن لغو کنند! کلاً جرأت تصمیم‌گیری درست و اجرای آن در این کشور از بین رفته است!

انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده

به گزارش سایت خبری مدارا: احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی: “یکی از مشکلات جدی در حوزه قانون‌گذاری، تورم در قوانین و تضادی است که به طور طبیعی اتفاق می‌افتد. البته موضوع تنقیح قوانین چند دهه است که پیگیری می‌شود. “

متأسفانه حرف بسیار است و عمل هیچ! در این چند دهه تنقیحی صورت نگرفته که جای خود بلکه روز به روز بر حجم قوانین دست و پاگیر و متعارض افزوده شده است. هنوز جرأت نکرده‌اند حتی قانون مجرمانه بودن استفاده از دیش ماهواره را پس از چند دهه از منسوخ شدن عملی آن لغو کنند! کلاً جرأت تصمیم‌گیری درست و اجرای آن در این کشور از بین رفته است! هزاران حرف و وعده امادریغ از امکان اجرای صحیح و قاطع یکی از آنها! برای همین است که مردم دیگر برای حرف‌ها و وعده‌ها تره هم خرد نمی‌کنند و آنها را جدی نمی‌گیرند!

مملکت حکم یک شهر و صدکلانتر پیدا کرده است. از یک طرف مذاکره می‌شود و از صد سوی دیگر در جهت ناکام ماندن آن تلاش می‌کنند!

اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است