کد خبر : 341884
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۱ - 14:34
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

انگلیس: به احتمال زیاد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

وزیر خارجه انگلیس گفت که این کشور احتمال دارد موجودیت کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد و دیگر کشورها را نیز به این کار تشویق می‌کند.

انگلیس: به احتمال زیاد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: وزیر خارجه انگلیس گفت که این کشور احتمال دارد موجودیت کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد و دیگر کشورها را نیز به این کار تشویق می‌کند.

دیوید لمی، وزیر امور خارجه انگلیس طی سخنانی در مجلس اعیان این کشور گفت: به رسمیت شناختن کشور فلسطین، امری محتمل است و بریتانیا برای این کار منتظر اجازه کسی نخواهد ماند.

وی در جلسه استماع مجلس اعیان در لندن گفت که این به رسمیت شناسی باید بخشی از یک روند سیاسی واقعی به سوی راه حل دو کشور باشد و نه صرفاً یک اقدام نمادین

لمی تأکید کرد که مسأله فلسطین، مسأله‌ای عادلانه است و فلسطینیان شایسته داشتن وطنی مستقل هستند. او توضیح داد که به رسمیت شناختن کشور فلسطین، در تعهدات انتخاباتی حزب کارگر گنجانده شده است.

وی همچنین گفت: «تنها گزینه، راه حل دو کشور است و ما به همکاری با شرکای خود در فرانسه و عربستان سعودی برای برگزاری کنفرانس نیویورک در مورد راه حل دو کشور ادامه خواهیم داد تا این گزینه همچنان زنده بماند.»

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که به رسمیت شناختن، پایان راه نیست، بلکه آغازی برای یک راه حل سیاسی واقعی است.

او همچنین بر نقش انگلیس به عنوان عضو دائم شورای امنیت در پیشبرد پیشرفت‌های ملموس در این زمینه تأکید کرد.

لندن روز دوشنبه میزبان محمد مصطفی نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین بود. سفر مصطفی در حالی صورت گرفت که او پیش از این هم گفتگوهایی را با دیوید لمی داشت و از بریتانیایی‌ها درخواست کرد تا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به نوشته روزنامه «گاردین» این اولین باری است که لندن رسماً تأیید می‌کند که در حال مذاکره با فرانسه درمورد روند به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان بخشی از کنفرانس آینده راهکار دو دولتی در نیویورک است.

وزیر خارجه انگلیس با بیان اینکه ۱۶۰ کشور تاکنون کشور فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند، از جمله اسپانیا، نروژ و ایرلند که اخیرا به آنها پیوستند، تأکید کرد: «هیچ‌کس حق وتو درمورد به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط انگلیس را ندارد»

اخبار مرتبط:
ارسال پیامک تذکر حجاب به گیلان رسید!
ارسال پیامک تذکر حجاب به گیلان رسید!

ارسال پیامک تذکر به سرنشینان خودرو پس از اصفهان و تهران به گیلان هم رسید.

ماجرای هولناک اسیدپاشی مرد شکاک در کرج
ماجرای هولناک اسیدپاشی مرد شکاک در کرج

خانم ناظم در مدرسه بود که به صورتش اسیدپاشی شد.

وزارت ارتباطات: پیامک های اخطار حجاب از طریق ما ارسال نمی شود؛ ارسال این پیامک ها مثل پیامک جریمه رانندگی، متولیان خود را دارد
وزارت ارتباطات: پیامک های اخطار حجاب از طریق ما ارسال نمی شود؛ ارسال این پیامک ها مثل پیامک جریمه رانندگی، متولیان خود را دارد

علیرضا عبداللهی‌نژاد، رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات در واکنش به برخی اخبار در خصوص استفاده از سامانه‌های فنی وزارت ارتباطات در ارسال اخطار حجاب نوشت: «رعایت حریم خصوصی و دفاع از حقوق شهروندی، همواره خط قرمز شخص وزیر ارتباطات و مجموعه وزارتخانه، بوده، هست و خواهد بود. شما بهتر می‌دانید، ارسال این دست پیامک ها، (مثل پیامک جرائم رانندگی) متولیان خود را دارد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است