کد خبر : 341850
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۰ - 19:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت و سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد».

دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایسنا نوشت: «علی‌اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی در اجلاس امنیتی بریکس در برزیل با بیان اینکه «در مسئله فلسطین شاهد بازتولید گفتمان خطرناکی تحت عنوان “صلح از طریق قدرت” و “دیپلماسی اجبار” هستیم»، گفت: صلح واقعی ریشه در عدالت، احترام متقابل، گفت‌وگو و به رسمیت شناختن حقوق مشروع همه طرف‌ها دارد.

او در ادامه گفت که «تهدید برخی کشورها علیه بریکس و اعضای آن، نشان‌دهنده نگرانی عمیق از پتانسیل عظیم بریکس برای ایجاد یک بلوک قدرتمند اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است».

احمدیان با تاکید بر اینکه «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت»، تصریح کرد: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد و گواه این امر نیز گزارش‌های نهادهای ناظر بین‌المللی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: از ارز دیجیتال بریکس و پیام‌رسان بانکی اختصاصی و امن برای تجارت درون گروهی و نماد استقلال اقتصادی رونمایی شود.

او همچنین گفت: جمهوری اسلامی پیشنهاد می‌کند که «کمیته امنیت زنجیره تامین با تاکید بر بیمه حمل و نقل، ایجاد کریدور ضد تحریم و راه اندازی صندوق حمایت برای مقابله با تحریم خارجی تشکیل شود».

اخبار مرتبط:
آتش سوزی گسترده اسرائیل را مجبور به درخواست کمک بین المللی کرد
آتش سوزی گسترده اسرائیل را مجبور به درخواست کمک بین المللی کرد

رسانه‌های اسرائیلی از درخواست کمک بین‌المللی اسرائیل برای مهار آتش‌سوزی گسترده در کوه‌های قدس اشغالی خبر دادند.

محرومیت یک تا ۱۰ سال برای متقلبان کنکور!
محرومیت یک تا ۱۰ سال برای متقلبان کنکور!

معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه اعلام کرد: تبانی در آزمون سراسری تا ۱۰ سال محرومیت در پی دارد.

اظهارات عجیب یک سارق: موبایل می‌قاپیدم تا به اوین بروم و «تتلو» را از نزدیک ببینم
اظهارات عجیب یک سارق: موبایل می‌قاپیدم تا به اوین بروم و «تتلو» را از نزدیک ببینم

در تازه‌ترین طرح پلیس پایتخت، ۲۶۴ سارق و مالخر دستگیر شده‌اند که هر کدام روایت عجیبی از سرقت‌ها و انگیزه‌هایشان دارند. یکی از آنها به خاطر دیدن خواننده جنجالی معروف به تتلو که حالا در زندان است سرقت می‌کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است