کد خبر : 340571
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۱ - 20:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ناپایداری‌های جوی از عصر امروز در اصفهان آغاز می‌شود

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان گفت: ناپایداری‌های جوی از عصر امروز در اصفهان آغاز می‌شود و تا روز پنجشنبه در برخی از مناطق استان ادامه خواهد داشت.

ناپایداری‌های جوی از عصر امروز در اصفهان آغاز می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا رفیعی با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان طی سه روز آینده اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی امروز و فردا آسمان در سطح استان اصفهان صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد خواهد بود.

به نوشته مهر؛ وی افزود: از اواخر وقت دوشنبه و طی روز سه‌شنبه و پنجشنبه افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید و در برخی نقاط به ویژه نیمه غربی و جنوبی و تا حدودی مرکزی استان بارش‌های رگباری گاهی همراه با رعد و برق انتظار می‌رود.

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان با بیان اینکه در خصوص ناپایداری‌های روز سه‌شنبه هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شده است افزود: ضروری است که در همه بخش‌ها نسبت به هشدار ساده شده توجه لازم صورت گیرد.

وی در خصوص وضعیت دمایی استان اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده گفت: دمای هوا در سطح استان تا پایان هفته به طور تدریجی افزایش خواهد یافت.

رفیعی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت آینده بوی میاندشت با دمای ۴ درجه سانتیگراد بالای صفر سردترین و با درود نیز با دمای ۳۰ درجه سانتیگراد بالای صفر گرم‌ترین نقطه استان پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان مطرح کرد؛جهش اصفهان به سوی پایتخت انرژی پاک ایران‌
استاندار اصفهان مطرح کرد؛جهش اصفهان به سوی پایتخت انرژی پاک ایران‌

استاندار اصفهان گفت اصفهان با اجرای نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی شاهین‌شهر و صدها پروژه عمرانی، گام بلندی برای تبدیل شدن به قطب انرژی خورشیدی کشور برداشته است.

موارد انتظامی و حتی کیفری در سردفتری بسیار جدی است
موارد انتظامی و حتی کیفری در سردفتری بسیار جدی است

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اصفهان گفت: موارد انتظامی و حتی کیفری در سردفتری بسیار جدی است و گاهی به خاطر یک بی‌دقتی ممکن است تعلیق یا حتی کیفرخواست برای سردفتر صادر شود.

توزیع ۱۲ هزار و ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند اصفهان
توزیع ۱۲ هزار و ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند اصفهان

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان گفت: در دومین مرحله از پویش «جشن عاطفه‌ها»، ۱۲ هزار و ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند استان توزیع می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است