کد خبر : 339067
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۳ - 15:45
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

باد و باران در تهران تا کی ادامه دارد؟

​اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد شدید و بارش باران در برخی از روزهای هفته جاری خبر داد.

باد و باران در تهران تا کی ادامه دارد؟

به گزارش سایت خبری مدارا: طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

در بعضی ساعت‌های امروز (۲۳ فروردین) و با نفوذ زبانه سامانه بارشی دیگر از بعد از ظهر دوشنبه تا چهارشنبه (۲۶ تا ۲۸ فروردین) افزایش ابرناکی، بارش باران، وزش باد شدید گاهی خیلی شدید و گرد و خاک به‌ویژه در بخش‌های جنوبی و گاهی رگبار و رعد و برق مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۴ فروردین‌ماه) صاف تا کمی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد و طی ‌دوشنبه (۲۵ فروردین‌ماه) کمی ابری تانیمه ابری، وزش باد، به‌تدریج افزایش ابر و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند

استاندار تهران گفت: در پنجمین سال خشکسالی پیاپی، منابع آب زیرزمینی استان تهی شده و ۶۵ درصد مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند؛ رقمی فراتر از استانداردهای جهانی!

علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است
علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که مسئله توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است، گفت: اینکه بنده تأکید می‌کنم تا مساله حجاب در جامعه مورد توجه جدی قرار گیرد به خاطر همین مسائل است که متاسفانه اقدامات جدی نیز صورت نمی‌گیرد.

صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود
صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود

وزیر میراث فرهنگی گفت هیچ تخریبی در کنارصندل رخ نداده و هرگونه ساخت‌وساز متوقف شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است