کد خبر : 338236
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۷ - 18:44
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

معاون اجتماعی ستاد امر به معروف: ۱۸ نوع لباس برای بیماران طراحی شده/ نوع لباس بیماران روی تخت بیهوشی صدای همه را درآورده بود

«محمدرضا میرشمسی» معاون اجتماعی و مطالبه‌گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر درباره طراحی لباس بیماران توسط وزارت بهداشت گفت: لباس مخصوص بیماران را خود مجموعه وزارت بهداشت طراحی کرده بود. در واقع خودشان پیشنهاد دادند و ما نیز حمایت کردیم.

معاون اجتماعی ستاد امر به معروف: ۱۸ نوع لباس برای بیماران طراحی شده/ نوع لباس بیماران روی تخت بیهوشی صدای همه را درآورده بود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: معاون اجتماعی و مطالبه‌گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر از طراحی ۱۸ نوع لباس برای بیماران توسط وزارت بهداشت خبر داد.

«محمدرضا میرشمسی» معاون اجتماعی و مطالبه‌گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر درباره طراحی لباس بیماران توسط وزارت بهداشت گفت: لباس مخصوص بیماران را خود مجموعه وزارت بهداشت طراحی کرده بود. در واقع خودشان پیشنهاد دادند و ما نیز حمایت کردیم.

میرشمسی با بیان اینکه ۱۷ یا ۱۸ نوع لباس برای بیماران طراحی شده است که این موضوع بسیار بزرگ است، گفت: نوع لباس بیماران روی تخت بیهوشی صدای همه را درآورده بود، حتی خانواده‌هایی که پایبندی به اصول ندارند.با یک جمله که «پزشک محرم است» همه چیز تمام می‌شد، در حالی که اتفاقات بدی در حال رخ دادن بود، از همین رو ما به این مسئله ورود پیدا کردیم.

وی یادآور شد: همچنین بر اساس تقاضاهای مردم در مورد کاشت ناخن نیز ورود کردیم، چراکه بررسی‌ها نشان داد که میکروب‌ها زیر ناخن‌ها می‌توانند به بدن بیمار منتقل شوند و در نتیجه ممکن است باعث فوت بیمار شود. یک همایش در این زمینه برگزار کردیم و این موضوع برای برخی از افراد ناراحت‌کننده بود، اما ما آن را اجرایی کردیم. علاوه بر اینکه این موضوع مانع غسل می‌شود، وقتی زنی به دلیل موضوعات شرعی موظف به غسل است و ناخن‌هایش مانع غسلش می‌شود، مشکلاتی بروز می‌کند.

میرشمسی با بیان اینکه در خصوص برگزاری این دست از همایش‌ها هیچ هزینه‌ای نکردیم، گفت: اداره بهداشت استانی بخشی از هزینه‌ها را تامین کرد. ما حتی هزینه کیک و ساندیسی که می‌خواستیم برای همایش بدهیم را نداشتیم. افرادی که از دورترین نقطه کشور آمدند، تنها هزینه بلیط سفرشان را دریافت کردند و ما حتی پولی خرج نکردیم. خودشان تقاضا کردند و پزشکان نیز آمدند و از معایب صحبت کردند. اگر دستگاه‌ها وارد نشوند، وظیفه ما احیای امر به معروف است و در پیگیری مصادیق این مسائل، دستگاه‌های مسئول باید اقدام کنند. وزارت ورزش و جوانان و وزارت بهداشت هر کدام باید بخشی از کار را انجام دهد و وزارت کشور و سازمان‌های اجتماعی نیز باید این مسائل را دنبال کنند. از آسیب‌های اجتماعی کارهایی که روی زمین مانده، به خودی خود منکر است و باید با این قضیه برخورد کنیم.

این مدرس دانشگاه همچنین در خصوص پرونده‌های آمران امر به معروف و ناهیان از منکر که در رسیدگی قضایی دیگر به عنوان «پرونده نزاع» شناخته نمی‌شوند، گفت: در زمانی قضات بر اساس وقوع جرم، قضاوت می‌کردند. لذا برای مثال قاضی می‌گفت دعوا را چه کسی شروع کرده است و می‌گفتند، آمر امر به معروف و ناهی از منکر چرا آمده و تذکر داده و دعوا شده است. قاضی هم حکم می‌داد و بر اساس همین موضوع، ناهیان از منکر محکوم می‌شدند.

وی افزود: از همین رو با دوستان قوه قضاییه صحبت کردیم و اعلام کردیم به هر حال امر به معروف و نهی از منکر یک امر الهی است که خداوند فرمان داده و شما پرونده‌های امر به معروف و نهی از منکر را باید با نگاه از منکر دنبال کنید. خوشبختانه با ورود قوه قضاییه و پذیرش این قوه به این عرصه، اکنون دیگر وقتی ورود پیدا می‌کنیم و می‌گوییم این موضوع مربوط به امر به معروف و نهی از منکر بوده، کل چارچوب و روش قضاوت نیز تغییر می‌کند. با این تدبیر با خیال آسوده‌تر می‌توان به امر معروف نظم داد.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱ مهر ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱ مهر ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۱ مهر ۱۴۰۴ را در جداول زیر مشاهده می‌کنید.

فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی
فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی

فارس نوشت: در دل کوچه‌های تنگ بازار تهران، گاری‌چی‌هایی هستند که درآمدشان نه‌تنها از یک کارمند، بلکه حتی از پزشک عمومی هم بیشتر است.

قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تایید صلاحیت «پزشکیان» به تدبیر رهبری انجام شد، [زیرا]هر ۱۲ عضو شورای نگهبان او را رد کرده بودند
قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تایید صلاحیت «پزشکیان» به تدبیر رهبری انجام شد، [زیرا]هر ۱۲ عضو شورای نگهبان او را رد کرده بودند

معاون اجرایی رئیس جمهور در دیدار با جمعی از اصلاح‌طلبان استان قم گفت: روزی که تأیید صلاحیت شدند، به شورای نگهبان خواسته شده بودند و من با خود می‌گفتم چرا این بنده خدا را که نه مشکل مالی و اخلاقی دارد و نه تابعیت فرزندانش مسأله‌ساز است، می‌خواهند رد کنند. اما ایشان ساعت چهار و نیم به من زنگ زدند و گفتند طوری صحبت کردند که مشخص بود تأیید می‌شوند. این اتفاق به تدبیر رهبری انجام شد؛ هر ۱۲ عضو شورای نگهبان ایشان را رد کرده بودند، اما در نهایت تأیید شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است