کد خبر : 337319
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - 16:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اصفهان گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم روند افزایشی دمای استان و گرم‌تر شدن هوا طی هفته پایانی سال خبرداد.

اصفهان گرم‌تر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی با اشاره به اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده بین یک تا ۲ درجه سلسیوس افزایش می‌یابد، اظهار کرد: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۵ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای سه درجه سلسیوس زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان طی ساعات پیش رو خواهند بود.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، بیشینه و کمینه دمای کلانشهر اصفهان نیز طی این مدت بین ۲۱ و چهار درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان افزود: با توجه به بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا پنج روز آینده جوی به نسبت پایدار و آرام برای استان پیش بینی می‌شود.

به گفته معتمدی، آسمان طی این مدت به صورت صاف و گاهی افزایش ابر و وزش باد خواهد بود.

اخبار مرتبط:
لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب و برق؛خسارت شدید گرما به گردشگری اصفهان
لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب و برق؛خسارت شدید گرما به گردشگری اصفهان

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تنش آبی، احتمال قطعی برق و آسیب جدی به گردشگری، بر لزوم صرفه‌جویی و حمایت از مشاغل آسیب‌دیده تأکید کرد.

آب در مناطقی از شهر اصفهان قطع می‌شود
آب در مناطقی از شهر اصفهان قطع می‌شود

شرکت آبفای استان اصفهان در اطلاعیه‌ای از کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان و حومه از ساعت ۲۰ امشب تا صبح فردا دوشنبه خبرداد.

اصلاح الگوی مصرف راه حل جلوگیری از فرونشست اصفهان است
اصلاح الگوی مصرف راه حل جلوگیری از فرونشست اصفهان است

رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی با تاکید بر اینکه مردم نباید از بابت فرونشست زمین در اصفهان دچار نگرانی مداوم باشند، گفت: عامل اصلی این پدیده، برداشت بی‌رویه آب از سفره‌های زیرزمینی و تنها راه جلوگیری از ادامه آن، اصلاح الگوی مصرف است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است