کد خبر : 337185
انتشار : 2025/03/13 - 11:56
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

عامل قتل ۸ نفر در شیراز و استان اصفهان خودکشی کرد

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: عامل قتل ۶ نفر در منزلی در بلوار عدالت شیراز و ۲نفر در خمینی‌شهر و شهرضای اصفهان به زندگی خود پایان داد.

عامل قتل ۸ نفر در شیراز و استان اصفهان خودکشی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: عامل قتل ۶ نفر در منزلی در بلوار عدالت شیراز و ۲نفر در خمینی‌شهر و شهرضای اصفهان  به زندگی خود پایان داد.

حجت الاسلام سید صدراله رجایی‌نسب بامداد پنجشنبه در این رابطه اظهار کرد: پس از اطلاع از وقوع قتل ۶ نفر در بلوار عدالت شیراز، معاون دادستان و سرپرست دادسرای جنایی و جرایم امنیتی مرکز استان به اتفاق بازپرس ویژه قتل دادسرا در محل حادثه حضور یافتند.

وی افزود: آنچه تاکنون با توجه به شواهد اولیه مشخص است این فرد و همراهانش به منظور فعل قمار در منزلی در بلوار عدالت شیراز جمع شده بودند.

رجایی نسب تصریح کرد: بر اساس رصد انجام شده، قاتل پس از ارتکاب قتل در شیراز به سمت خمینی شهر اصفهان متواری می‌شود که در این شهر نیز یکی دیگر از وابستگان به مقتولین شیراز را به قتل می‌رساند.

رئیس کل دادگستری فارس ابراز کرد: قاتل در نهایت پس از قتل یک زن در شهرضا که نسبت وی با قاتل نامشخص است اقدام به خودکشی کرده است.

وی تصریح کرد: موارد یاد شده بر مبنای اطلاعات تحقیقات اولیه است و با توجه به ادامه تحقیقات تکمیلی امکان فرضیات دیگر نیز تصور است.

اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است