کد خبر : 336566
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - 15:29
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

کد ملی جایگزین کد پستی می‌شود

وزیر ارتباطات در جلسه کارگروه «جی‌نف» خواستار تسریع در اجرای این طرح شد و بر احراز مکان افراد با استفاده از کد ملی تأکید کرد.

کد ملی جایگزین کد پستی می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: همشهری نوشت: بیست و چهارمین جلسه کارگروه نظام ملی نشانی‌گذاری مکان‌محور کشور (GNAF) امروز شنبه ۱۸ اسفند، با حضور سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری، اطلاعات برگزار شد.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: رویکرد اجرایی کارگروه باید ماهیت کنترل پروژه پیدا کند و بررسی تکالیف و روند پیشرفت وظایف هر دستگاه در راستای تکمیل و بروزرسانی داده‌های پایگاه اطلاعات ملی در طول جلسات، ضرورت دارد.

خدمت‌رسانی دقیق‌تر به شهروندان

وزیر ارتباطات با اشاره به تجربه موفق اجرای سامانه «شاهکار» (شبکه احراز هویت کاربران ایران) و تطبیق شماره تلفن همراه با کدملی برای احراز هویت افراد تاکید کرد: هدف اصلی، باید دستیابی به سیستمی باشد که با اتصال کد ملی به موقعیت مکانی، ارائه خدمات دقیق‌تر به شهروندان و کسب‌وکارها را فراهم سازد.وزیر ارتباطات وجود قوانین موازی و هم‌پوشانی بین‌دستگاه‌ها را از دلایل عمده کند بودن پیشرفت طرح «جی‌نف» خواند و با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهور در خصوص اجرایی شدن طرح ملی (جی‌نف)، از دستگاه‌های مرتبط خواست با اولویت‌دهی به ایجاد زیرساخت‌های دیجیتال، گزارش عملکرد خود در تحقق طرح ملی جی‌نف را در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارائه دهند. به گفته وزیر ارتباطات، نتایج این گزارش در هیئت دولت ارائه و دستگاه‌های کم‌کار معرفی خواهند شد. وی افزود: اگرچه اجرای کامل این طرح چالش‌هایی دارد، اما با همکاری همه بخش‌ها می‌توان مسیر موفقیت را هموار کرد.

پیشرفت پروژه جی‌نف در تعامل بین سازمان‌ها

محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست نیز گزارشی از پیشرفت طرح ملی جی‌نف در تعامل با سازمان‌های امور مالیاتی، ثبت اسناد و املاک کشور، و فاوای شهرداری تهران ارائه کرد که پیرامون انطباق نقشه‌ها، شناسه یکتای ملک و تبادل اطلاعات در حوزه صدور پروانه و پایان کار بوده است. وی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با سازمان اوقاف و امور خیریه در این باره اشاره کرد.

اخبار مرتبط:
پزشکیان قانون «تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را ابلاغ کرد
پزشکیان قانون «تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را ابلاغ کرد

رئیس جمهور قانون تعلیق همکاری با سازمان (آژانس) بین المللی انرژی هسته‌ای (اتمی) را ابلاغ کرد.

پلیس فتا: هرگونه تبلیغات در فضای مجازی با عنوان اعطای وام، دامی از سوی کلاه‌برداران برای تاراج سرمایه افراد است
پلیس فتا: هرگونه تبلیغات در فضای مجازی با عنوان اعطای وام، دامی از سوی کلاه‌برداران برای تاراج سرمایه افراد است

پلیس فتا نسبت به تبلیغات اغواکننده در فضای مجازی با عنوان اعطای وام فوری هشدار داد و آن را ترفندی برای کلاهبرداری از شهروندان دانست.

دوست صمیمی سروش ستوده، مربی فیتنس: قاتلان سروش قصد سرقت گوشی او را داشتند که با چاقو به شاهرگ گردنش زدند / قاتلان هنوز پیدا نشده‌اند
دوست صمیمی سروش ستوده، مربی فیتنس: قاتلان سروش قصد سرقت گوشی او را داشتند که با چاقو به شاهرگ گردنش زدند / قاتلان هنوز پیدا نشده‌اند

سروش ستوده، مربی جوان و باانگیزه فیتنس، در یک حادثه دلخراش و تکان‌دهنده جان خود را از دست داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است