کد خبر : 336337
انتشار : 2025/03/08 - 12:04
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سوئد سفیر ایران را احضار کرد / استکهلم: از تهران می‌خواهیم حکم اعدام او را اجرا نکند

وزارت خارجه سوئد با احضار سفیر ایران در این کشور، خواستار آزادی فوری «احمدرضا جلالی» زندانی دوتابیعتی به دلایل بشردوستانه و ارائه خدمات پزشکی به وی شد. وزارت خارجه سوئد همچنین ضمن اعتراض به صدور حکم اعدام برای این دو زندانی دوتابیعتی، از تهران خواست که این حکم را اجرا نکند.

سوئد سفیر ایران را احضار کرد / استکهلم: از تهران می‌خواهیم حکم اعدام او را اجرا نکند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: وزارت خارجه سوئد روز جمعه سفیر ایران را احضار کرد و خواستار آزادی یک زندانی دوتابیعتی سوئدی-ایرانی شد.

وزارت خارجه سوئد با احضار سفیر ایران در این کشور، خواستار آزادی فوری «احمدرضا جلالی» زندانی دوتابیعتی به دلایل بشردوستانه و ارائه خدمات پزشکی به وی شد.

این وزارت‌خانه همچنین خواستار دیدار با جلالی در زندان شد.

وزارت خارجه سوئد همچنین ضمن اعتراض به صدور حکم اعدام برای این دو زندانی دوتابیعتی، از تهران خواست که این حکم را اجرا نکند.

جلالی به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت و پس از محاکمه و طی مسیر طولانی قضائی به اعدام محکوم شد. حکم صادره مورد تایید دیوان عالی کشور قرار گرفته است.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است