کد خبر : 335287
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۶ - 14:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ظریف در صداوسیما: مدت‌ها بود که بشار اسد کمکی به مقاومت نمی‌کرد

محمدجواد ظریف در گفت و گوی ویژه خبری گفت: یکی از ایراد‌هایی که بشار اسد پیدا کرد این بود که به جا‌های اشتباهی امید بست.

ظریف در صداوسیما: مدت‌ها بود که بشار اسد کمکی به مقاومت نمی‌کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: محمدجواد ظریف در گفت و گوی ویژه خبری تلویزیون درباره کمک سوریه در زمان بشار اسد به مقاومت صحبت کرد.

وی گفت: بشار اسد مدت‌ها بود که دیگر کمک چندانی به مقاومت نمی‌کرد. یکی از ایراد‌هایی که بشار اسد پیدا کرد این بود که به جا‌های اشتباهی امید بست.

ظریف در ادامه بیان کرد: از همان زمان که من وزیر خارجه بودم و با بشار اسد صحبت می‌کردم همیشه از کمک کردن نگرانی داشت.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است