کد خبر : 334093
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - 10:28
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

صدور حکم اعدام برای ۲ متهم به آدم ربایی و تجاوز به یک پسر ۱۴ ساله در قروه

رئیس کل دادگستری استان کردستان از صدور حکم اعدام برای ۲ متهم به آدم ربایی و تجاوز به یک پسر ۱۴ ساله در شهرستان قروه خبر داد

صدور حکم اعدام برای ۲ متهم به آدم ربایی و تجاوز به یک پسر ۱۴ ساله در قروه

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: حجت‌الاسلام حسینی از صدور حکم اعدام در پرونده نوجوان ۱۴ ساله اهل روستای چمقلو از توابع شهرستان قروه که پس از تعرض و تجاوز متهمان اقدام به خودکشی کرده بود، خبر داد.

 رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: پس از شکایت اولیای دم و انجام تحقیقات و رسیدگی لازم در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان، دو نفر از متهمان به اتهام تجاوز به عنف نسبت به مجنی علیه مرحوم فرید صادقی به اعدام محکوم شدند.

حسینی تصریح کرد: پس از طی تشریفات قانونی و رسیدگی به اعتراض (احتمالی) محکومین یا وکلای وی در دیوان عالی کشور و در صورت تایید دادنامه در این مرجع، حکم صادره به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی افزود: در خصوص اتهامات دیگر متهمین فوق الذکر و دیگر متهمان پرونده مبنی بر مشارکت در آدم ربایی با وسیله نقلیه، حبس غیرقانونی و …، پس از انجام تحقیقات لازم بصورت فوق العاده در دادسرای شهرستان قروه، کیفرخواست صادر و جهت صدور حکم به دادگاه کیفری دو آن شهرستان ارسال شده است.

بر اساس گزارش قوه قضاییه، اواخر مردادماه سال جاری، نوجوان ۱۴ ساله اهل شهرستان قروه در پی آدم‌ربایی توسط عده‌ای از تبهکاران شهرستان مورد تعرض و تجاوز قرار گرفته و در پی این جنایت اقدام به خودکشی کرد.
اخبار مرتبط:
گرد و غبار تهران تا پایان تابستان ادامه دارد!
گرد و غبار تهران تا پایان تابستان ادامه دارد!

در روزهای اخیر، هوای شهر تهران به‌شدت تحت تأثیر پدیده گردوغبار قرار گرفته است و شدت آلودگی هوا در تهران تا جایی پیش رفت که شب گذشته، یکشنبه‌شب، شاخص کیفیت هوا (AQI) در برخی ایستگاه‌ها به عدد بی‌سابقه ۵۰۰ رسید؛ عددی که نشان‌دهنده وضعیت «بسیار خطرناک» است و سلامت تمامی گروه‌های جامعه را تهدید می‌کند.

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: آلودگی هوای پایتخت نسبت به شب گذشته کمتر شده اما همچنان با شاخص کیفیت ۱۵۶ در وضعیت قرمز است
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: آلودگی هوای پایتخت نسبت به شب گذشته کمتر شده اما همچنان با شاخص کیفیت ۱۵۶ در وضعیت قرمز است

داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران برای چندمین روز متوالی وضعیت هوا را ناسالم اعلام کرد البته شاخص کیفی در صبح دوشنبه ۱۶ تیر ماه نسبت به شب گذشته که در آستانه خطرناک قرار داشت، کاهش یافته است. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نیز از احتمال کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت ذرات معلق در روز جاری (دوشنبه تا پایان روز پنجشنبه) ۱۶ تا ۱۹ تیر ماه خبر داد و به شهروندان به‌ ویژه گروه‌های حساس توصیه کرد تا از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است