کد خبر : 333701
انتشار : 2025/02/15 - 13:10
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

جنجال در شبکه های اجتماعی بر سر استفاده مکرر یک خانم ایرانی از لغات انگلیسی

از روز گذشته نقد‌های بسیاری به نحوه سخن گفتم خانم الناز سخائیان وارد شده است. خانم سخائیان مدیر شرکت نستله در ایران است. برخی معتقدند: «این قبیل افراد عمدتا نماد و نماینده شبه طبقه‌ای هستند که پرستیژ متمایزکننده اجتماعی را در مبتذل‌ترین شکل استفاده از واژگان انگلیسی در زبان مادری می‌جویند.»

جنجال در شبکه های اجتماعی بر سر استفاده مکرر یک خانم ایرانی از لغات انگلیسی

به گزارش سایت خبری مدارا: باشگاه روزنامه نگاران نوشت: از روز گذشته نقدهای بسیاری به نحوه سخن گفتم خانم الناز سخائیان وارد شده است. خانم سخائیان مدیر شرکت نستله در ایران است.

برخی معتقدند: «این قبیل افراد عمدتا نماد و نماینده شبه طبقه‌ای هستند که پرستیژ متمایزکننده اجتماعی را در مبتذل ترین شکل استفاده از واژگان انگلیسی در زبان مادری می جویند.»
برخی دیگر پاسخ داده‌اند: «نظرات‌ در مورد الناز سخائیان شرم‌آور و ضد زن است. صدها مرد در این اکوسیستم اینگونه حرف میزنند، مدیرعامل و بنیان‌گذار و معروف هم هستند اما چون یک زن اینطور حرف زده تازه متوجه شدید و انتقاد می‌کنید.»
اما چرا واکنش‌ها به این نحو سخن گفتن، افزایش یافت؟ واقعیت این است که سه موضوع باعث همبستگی ملی می‌شود و خدشه‌دار کردن هر یک از آنها با واکنش عمومی مردم روبرو می‌شود. این سه موضوع عبارتند از حفظ تمامیت ارضی ایران، پاسداری از زبان فارسی و تقویت دولت مرکزی که مانع از تجزیه ایران است.
به همین دلیل هر گاه کسی خواسته و ناخواسته از این سه موضوع عدول کند یا آن را ندانسته زیرپا گذارد با واکنش گسترده مواجه می‌شود.
اخبار مرتبط:
اتهام عجیب رسانه‌های روسی به حسن روحانی
اتهام عجیب رسانه‌های روسی به حسن روحانی

رسانه‌های روسی در چند ساعت گذشته با انتشار خبری جنجالی از یکی از بزرگ‌ترین پرونده های قاچاق سازمان‌یافته آرایشی-بهداشتی در غرب آسیا پرده برداشتند.

بنر عجیبی که در یک پمپ بنزین نازی آباد بالا رفت
بنر عجیبی که در یک پمپ بنزین نازی آباد بالا رفت

تصویر بنری که در یک پمپ بنزین در محله نازی آباد تهران نصب شده و در آن خطاب به رانندگان اعلام می‌کند «کارت آزاد بنزین نداریم» را در ادامه مشاهده می‌کنید.

وکیل پژمان جمشیدی: ادامه این حواشی فقط بلاگری است!
وکیل پژمان جمشیدی: ادامه این حواشی فقط بلاگری است!

وکیل پژمان جمشیدی: تلاش شاکی برای ادامه حواشی، مصداق بلاگری است و برای مردم هیچ اهمیتی ندارد...

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است