کد خبر : 332500
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 12:34
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

جسد جمشید شارمهد به آلمان تحویل داده شد

جسد جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر پس از انجام مراحل قانونی، ساعاتی پیش به آلمان منتقل و تحویل مقامات این کشور شد.

جسد جمشید شارمهد به آلمان تحویل داده شد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری دانشجو نوشت: مطابق پیگیری‌های انجام‌شده از قوه قضاییه، روند انتقال پیکر وی به آلمان تکمیل شد و این اقدام در چارچوب رویه‌های قضایی و دیپلماتیک و در پاسخ به تقاضای خانواده وی صورت گرفت.

جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر بود که مسئولیت چندین عملیات تروریستی از جمله انفجار در حسینیه شیراز در سال ۱۳۸۷ را بر عهده داشت. این اقدام تروریستی به شهادت و زخمی شدن ده‌ها نفر از شهروندان ایرانی انجامید. وی پس از دستگیری توسط نیروهای امنیتی، در دادگاه محاکمه و به اتهام افساد فی‌الارض به اعدام محکوم شد اما پیش از اجرای حکم در زندان درگذشت.

اخبار مرتبط:
انفجارهای کنترل‌شده در اصفهان تا ساعاتی دیگر
انفجارهای کنترل‌شده در اصفهان تا ساعاتی دیگر

رئیس بسیج رسانه استان اصفهان گفت: از تاریخ ۳ مهر تا ۷ مهر به مدت پنج شب به دلیل برگزاری نمایش میدانی «بهار نارس»، صدای انفجارهای کنترل‌شده، شنیده خواهد شد.

شهردار لندن: ترامپ نژادپرست، زن‌ستیز و اسلام‌هراس است
شهردار لندن: ترامپ نژادپرست، زن‌ستیز و اسلام‌هراس است

در پی سخنرانی ترامپ در سازمان ملل که با حمله به شهردار لندن، عنوان کرده بود که این شهر یک شهردار وحشتناک دارد، «صادق خان» شهردار لندن رئیس‌جمهوری آمریکا را «نژادپرست، زن‌ستیز و اسلام‌هراس» توصیف کرد و گفت که رئیس‌جمهور آمریکا «به‌طور وسواس‌گونه» درگیر حمله به او و شهر لندن است.

نگهداری قوطی خالی روغن موتور‌، ممنوع شد
نگهداری قوطی خالی روغن موتور‌، ممنوع شد

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران گفت: نگهداری قوطی‌های مصرف شده روغن موتور در مغازه‌های تعویض روغنی ممنوع شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است