کد خبر : 331403
انتشار : 2025/01/29 - 12:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زیباکلام درباره اعلام جرم دادستانی علیه او: در قطر حدود یکساعت و نیم سخنرانی کردم اما «ایران اینترنشنال» یک بخش از سخنان من را بدون اشاره به جملات قبل و بعد از آن برداشت و منتشر کرد

زیباکلام گفت که از طریق اخبار منتشر شده در رسانه‌ها متوجه اعلام جرم دادستانی شده است در اینباره توضیح داد: من در قطر حدود یکساعت و نیم سخنرانی کرده‌ام، اما این رسانه [ایران اینترنشنال] یک بخش از سخنان من را بدون اشاره به جملات قبل و بعد از آن برداشت و منتشر کرد.

زیباکلام درباره اعلام جرم دادستانی علیه او: در قطر حدود یکساعت و نیم سخنرانی کردم اما «ایران اینترنشنال» یک بخش از سخنان من را بدون اشاره به جملات قبل و بعد از آن برداشت و منتشر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: شرق نوشت: آنطور که مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرده است دادستانی تهران علیه صادق زیبا کلام استاد علوم سیاسی به دلیل برخی اظهارات  اعلام جرم کرده است. این درحالیست که  زیباکلام ۲۳ اردیبهشت ماه برای اجرای حکم حبس مربوط به پرونده قبلی خود وارد زندان شد و در حال حاضر به دلیل بیماری و تشخیص پزشکی قانونی در مرخصی درمانی به سرمی‌برد.

او مقصر اصلی این ماجرا را  «ایران اینترنشنال» می‌داند: من در قطر حدود یکساعت و نیم سخنرانی کرده‌ام اما این رسانه یک بخش از سخنان من را بدون اشاره به جملات قبل و بعد از آن برداشت و منتشر کرد. من در جلسه‌ای که در قطر برگزار شدم عنوان کردم که مردم ایران همواره حامی فلسطینی‌ها بوده‌اند و حتی به استقبال مردم ایران از یاسر عرفات زمان حضور او در کشورمان هم اشاره کردم. اما این راهم گفتم که امروز برخی از ایرانیان به ویژه جوانان مانند گذشته از فلسطینی‌ها حمایت نکرده و به جای آن در کمال تاسف از نتانیاهو طرفداری می‌کنند به این معنا نیست که در نتیجه تحقیق و بررسی مسائل خاورمیانه و موضوع فلسطین و اسرائیل به این نتیجه رسیده‌اند بلکه به دلیل احساساتی است که این افراد نسبت به ساختار مدیریتی کشور دارند. یعنی احساس نامطلوبی که برخی نسبت به این ساختار دارند باعث شده است که هر کس مورد حمایت این ساختار باشد از جمله فلسطینی‌ها، مورد مخالفت این بخش از مردم قرار گیرد.
این استاد علوم سیاسی تاکید کرد که متاسفانه ایران اینترنشنال از میان سخنان من تنها جمله‌ای که مطلوبش بوده را برداشت و منتشر کرده و درباره هدف سخنران یعنی من توضیحی نداده است. اعلام جرم من هم دررابطه با همین جمله‌ای است که ایران اینترنشنال منتشر کرده است. درحالیکه اگر به صورت کامل به سخنرانی من گوش کنید متوجه می‌شوید که منظورم من آن بوده است که اگر برخی از مردم ایران اظهارنظرهایی علیه فلسطینی‌های می کنند نه به واسطه اختلاف با مردم فلسطین بلکه به دلیل مشکلاتی است که با ساختار مدیریتی کشور دارند و این گروه از مردم با هر آنچه که مورد حمایت ساختار مذکور باشد، مخالفت می‌کنند.
اخبار مرتبط:
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵
قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۱۲ مردادماه ۱۴۰۵ مشخص شد.

ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است