کد خبر : 325231
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۹ - 23:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

امروز باد در اصفهان می‌وزد؛ فردا آلاینده‌ها شدت می‌گیرد

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان گفت: امروز وزش باد و بارش باران در مناطقی از استان اصفهان پیش‌بینی شده است.

امروز باد در اصفهان می‌وزد؛ فردا آلاینده‌ها شدت می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی با اشاره به بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان اظهار کرد: بررسی این نقشه‌ها بیانگر گذر موج ضعیف شمالی از روی استان طی امروز تا او اسط فردا است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: بر این اساس وضعیت جوی امروز در اکثر مناطق به صورت کمی ابری، به تدریج افزایش ابر، گاهی وزش باد در نیمه غربی و جنوبی، گاهی وزش باد شدید و در مناطقی از غرب و شمال استان بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان تصریح کرد: امروز در مناطق مرکزی به تدریج از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد اما روز چهارشنبه مجدداً شرایط برای انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا فراهم خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت آینده در اکثر مناطق دما تغییر محسوسی نخواهد داشت، گفت: در این بازه زمانی دمای ۱۵ شهر استان اصفهان به زیر صفر می‌رسد و فرودگاه اصفهان با دمای منفی ۵ درجه سلسیوس سردترین نقطه استان پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط:
جزییات بازگشایی موقت زاینده‌رود
جزییات بازگشایی موقت زاینده‌رود

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: خروجی سد زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه برای آبیاری باغات و درختان غرب و شرق اصفهان افزایش می یابد.

زاینده‌رود بازگشایی می‌شود
زاینده‌رود بازگشایی می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازگشایی زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه به مدت محدود خبر داد.

شرایط اعزام مشمولان پایه خدمتی تیر ماه اعلام شد
شرایط اعزام مشمولان پایه خدمتی تیر ماه اعلام شد

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان شرایط جدید، اعزام مشمولان پایه خدمتی تیر ماه ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است