کد خبر : 322445
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۸ - 19:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کشف و امحای ۷ هزار و ۸۷۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در اصفهان

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: هفت هزار و ۸۷۸ دستگاه ارز دیجیتال غیر مجاز در اصفهان کشف و جمع آوری شد.

کشف و امحای ۷ هزار و ۸۷۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید محمد موسویان پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای تابستان سال جاری تاکنون هفت هزار و ۸۷۸ دستگاه ارز دیجیتال، در قالب ۵۸۶ پرونده قضائی به همت سازمان اموال تملیکی کشف و امحا شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: این تعداد کشفیات نشان از یک برنامه هدفمند و هماهنگی مراجع قضائی و نیروی انتظامی استان در راستای همکاری با شرکت برق در زمینه مقابله با مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز و سازمان اموال تملیکی بوده است.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان همچنین بر اعلام آمادگی دستگاه قضائی استان در موارد تضییع حقوق بیت المال و حقوق شهروندان، و رسیدگی دقیق به پرونده‌های کالاهای ضبط شده تأکید کرد.

اخبار مرتبط:
اعلام نرخ کرایه‌های اتوبوس سفر اربعین
اعلام نرخ کرایه‌های اتوبوس سفر اربعین

رئیس اداره حمل‌ونقل مسافر اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: نرخ هر نفر_کیلومتر اتوبوس‌های مسیر اصفهان به مرزهای مهران، شلمچه و چذابه برای ایام اربعین ۱۴۰۴ اعلام و برای این سفرها حدود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس آماده شده است.

دستور قاطع دادستان اصفهان برای تسریع در اجرای احکام تغییر کاربری اراضی
دستور قاطع دادستان اصفهان برای تسریع در اجرای احکام تغییر کاربری اراضی

دادستان اصفهان با تأکید بر برخورد قاطع با تغییر کاربری و تصرفات غیرمجاز اراضی کشاورزی، از تشکیل قرارگاه ویژه با محوریت دادسرا برای پیگیری اجرای احکام قطعی در این حوزه خبر داد.

۲۰۰ تُن عسل از خوانسار صادر شد
۲۰۰ تُن عسل از خوانسار صادر شد

مدیرکل دامپزشکی اصفهان گفت:خوانسار با دارا بودن ۹۰ هزار کلونی زنبور عسل، واحدهای دام و طیور فعال و صادرات ۲۰۰ تُن عسل،یکی از قطب‌های تولید فرآورده‌های دامی و عسل کشور تبدیل شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است