کد خبر : 321693
انتشار : 2024/11/14 - 09:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

عاملان نقص عضو شهروند اصفهانی دستگیر شدند

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری ۴ تن از اراذل و اوباشی خبر داد که طی یک نزاع باعث نقص عضو یک شهروند شده بودند.

عاملان نقص عضو شهروند اصفهانی دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در پی اعلام یک مورد درگیری در یکی از مناطق شهرستان اصفهان که طی آن ۴ نفر اراذل و اوباش ضمن قدرت نمایی و نزاع با سلاح سرد باعث نقص عضو یکی از شهروندان شده بودند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران سازمان اطلاعات در فرماندهی انتظامی استان قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ بر اساس این گزارش مأموران سازمان اطلاعات پلیس با اقدامات هوشمندانه و رصد اطلاعاتی دقیق متهمان را شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی طی چند عملیات منسجم و هماهنگ آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

در پایان گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس پلیس استان آمده است متهمان دستگیر شده که از اراذل و اوباش سطح دار بودند پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است