کد خبر : 320012
انتشار : 2024/11/02 - 16:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: هیچ چیزی برای حمله به اسرائیل تصویب نشده، اما جواب قطعی است

اسماعیلی کوثری نماینده مجلس و سردار سابق سپاه معتقد است که جواب ایران به اسرائیل «قطعی» است. کوثری در توصیف کیفیت و نوع پاسخ ایران به اسرائیل گفت: «این پاسخ آنچنان خواهد بود که فکر نکنند دیگر می‌توانند کاری از پیش ببرند.»

نماینده مجلس: هیچ چیزی برای حمله به اسرائیل تصویب نشده، اما جواب قطعی است

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: اسماعیل کوثری نماینده مجلس و سردار سابق سپاه معتقد است که جواب ایران به اسرائیل «قطعی» است.

کوثری اما میگوید «در هیچ نقطه ای [برای حمله به اسرائیل] چیزی تصویب نشده است»
او ادامه می دهد: « البته همه معتقدند که انشالله باید پاسخ قطعی داده شود.»
کوثری در توصیف کیفیت و نوع پاسخ ایران به اسرائیل گفت: «این پاسخ آنچنان خواهد بود که فکر نکنند دیگر می‌توانند کاری از پیش ببرند.»
وی تاکید کرد:  «انشالله وعده صادق ۳ با شدت بیشتری انجام خواهد شد.»
اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است