کد خبر : 317071
انتشار : 2024/10/13 - 13:55
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

حبیب کاشانی: کیوسک‌ها دیگر مطبوعاتی نیستند و به سوپرمارکت تبدیل شده‌اند

-

حبیب کاشانی: کیوسک‌ها دیگر مطبوعاتی نیستند و به سوپرمارکت تبدیل شده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا: سایت شهر نوشت: مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در دویست و هفتادمین جلسه شورا و در جریان بررسی طرح «ممنوعیت افزایش کیوسک‌ها (دکه‌ها) و کاهش سالیانه دو درصد از تعداد کیوسک‌های موجود در سطح مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران» با بیان اینکه در راستای فعالیت ون کافه ها برای سلامت شهروندان دغدغه وجود دارد و ممکن است شهروندان ضررهایی را متحمل شوند، اظهار کرد: شرطی که مدنظر بود این است که ون کافه ها از وزارت بهداشت مجوز دریافت کنند. بین ۶ ماه تا یک سال برای ون کافه ها باید تصمیم گیری شود.

محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه نیز گفت: برای فعالیت ون کافه ها نیز لایحه ای به صورت جداگانه باید ارائه شود. کیوسک ها باید تعیین تکلیف شود و مابقی موارد مشابه باید در فرصتی دیگر و لایحه ای دیگر مورد بررسی قرار بگیرند.

حبیب کاشانی خزانه دار شورای شهر تهران با بیان اینکه کاهش سالیانه ۲ درصد از کیوسک ها بار حقوقی دارد، خاطرنشان کرد: با گسترش تهران اجازه دادیم دکه های یخ تغییر شکل دهند. اینکه تلاش ما ساماندهی مبلمان شهری و جلوگیری از افزایش افسار گسیخته این کیوسک هاست، اتفاق مثبتی است.

وی ادامه داد: برخی خانواده های ایثارگر مایلند دکه هایی داشته باشند و درآمدزایی صورت بگیرد اما امروز می بینیم که کیوسک ها دیگر مطبوعاتی نیستند و تبدیل به سوپرمارکت شده اند. افراد جوانی خود را در این کیوسک ها گذاشته اند و طبیعتاً قوه قضاییه هم با وجود مصوبه شورا با آن مخالفت خواهد کرد؛ لذا باید تدبیری اندیشیده شود که چگونه می خواهیم این کیوسک ها را کاهش دهیم. در سال آخر فعالیتمان نباید آه و ناله افراد را پشت سر خود داشته باشیم.

اخبار مرتبط:
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!
اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!

ویدیویی از اظهارات یک روحانی درباره موضوع حجاب و نحوه مواجهه با پوشش زنان در فضای مجازی منتشر شده که به دلیل محتوای توهین‌آمیز و طرح ادعاهایی درباره تعرض، امکان بازنشر کامل آن وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است