کد خبر : 316568
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۸ - 17:27
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

علی معینی موقتاً آزاد شد

علی معینی، فعال سیاسی پس از ۶۰ روز با تودیع وثیقه موقتا آزاد شد.

علی معینی موقتاً آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا:  ظهر امروز، علی معینی، فعال سیاسی بازداشتی در اصفهان پس از ۶۰ روز بازداشت، تا تعیین تکلیف نهایی پرونده و صدور حکم به با تودیع وثیقه‌ای مجموعا به ارزش ۶ و نیم میلیارد تومان، از زندان آزاد شد. ۵ میلیارد تومان از این مبلغ، بابت پرونده تشکیل شده در دادگاه انقلاب و یک و نیم میلیارد تومان هم بابت پرونده تشکیل شده در دادگاه کیفری ۲ تودیع شده است. علی معینی ۶۰ روز پیش در منزلش بازداشت و اموال خود و همسرش توقیف شده بود.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است