کد خبر : 316492
انتشار : 2024/10/09 - 12:36
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

منصور حقیقت‌پور: اسرائیل خطا کند، اینبار با 500 موشک پاسخ می‌دهیم / آمریکا از توان ایران باخبر است و وارد جنگ مستقیم نمی‌شود

یک فعال سیاسی گفت: آمریکا همه‌جانبه اسپانسر سیاسی، نظامی و مالی اسرائیل‌ است و در همه این جنایات آمریکا هم شریک است. اگر حمایت آمریکا از اسرائیل نباشد این رژیم یک روز هم دوام نمی‌آورد.

منصور حقیقت‌پور: اسرائیل خطا کند، اینبار با 500 موشک پاسخ می‌دهیم / آمریکا از توان ایران باخبر است و وارد جنگ مستقیم نمی‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: حمله ایران به اسرائیل معادلات را تغییر داد و حالا اسرائیل در ضعف شدید قرار دارد و به نوعی احساس تحقیرشدگی می‌کند. در چنین شرایطی است که مقامات این رژیم ادعا می‌کنند که به ایران حمله خواهند کرد. در این بین اما رهبر انقلاب در سخنان اخیرشان مطرح کردند که جمهوری اسلامی ایران در هر اقدامی نه تعجیل می‌کند و نه تعلل.

منصور حقیقت‌پور، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع گفت: «در موضوع جنگ باید عاقلانه رفتار کرد و هر اقدامی را در موقع خودش انجام داد. افرادی که در هفته‌های قبل ایران را به سمت یک اقدام عجولانه هدایت می‌کردند می‌خواستند انتقام ما از اسرائیل نارس باشد اما حرف مقام معظم رهبری این است که نه تعجیل و نه تعلل؛ یعنی دقیقا در زمانی که اقتضاء می‌کند باید اقدام شود».

او ادامه داد: «اگر اسرائیلی‌ها خطایی مرتکب شوند و بخواهند حمله‌ای گسترده و حمله به تأسیسات هسته‌ای و سکوهای نفتی کند، اینبار ایران با 500موشک اسرائیل را هدف قرار می‌دهد».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «آمریکایی پیرو سناریویی هستند که از پیش طراحی کرده‌اند. آنها همه‌جانبه اسپانسر سیاسی، نظامی و مالی اسرائیل‌اند و در همه این جنایات آمریکا هم شریک است. اگر حمایت آمریکا از اسرائیل نباشد این رژیم یک روز هم دوام نمی‌آورد».

حقیقت‌پور در پایان درباره اینکه آیا ممکن است آمریکایی وارد جنگ مستقیم با ایران شوند، گفت: «من بعید می‌دانم آمریکایی‌ها آمادگی ورود به جنگ مستقیم با ایران را داشته باشند زیرا نسبت به توان ایران آگاهی دارند می‌دانند که در چنین صورتی ایران می‌تواند به پایگاه‌هایش در منطقه چه آسیبی بزند و عملا زمین‌گیرش کند».

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است