کد خبر : 315707
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۴ - 10:58
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

چرا پزشکیان یک روز بعد از حمله موشکی سپاه به اسرائیل به قطر رفت؟

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور با اشاره به حضور پزشکیان در دوحه، پس از انجام عملیات وعده صادق ۲ و در اوج تهدیدهای رژیم صهیونیستی، نوشت: این حضور نشانه آشکاری از عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه بود.

چرا پزشکیان یک روز بعد از حمله موشکی سپاه به اسرائیل به قطر رفت؟

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدمهدی طباطبایی با انتشار پیامی در فضای مجازی نوشت: حضور  پزشکیان در سومین دوره اجلاس گفتگوی کشورهای آسیایی در دوحه درست یک روز پس از عملیات شکوهمند وعده صادق ۲ در اوج تهدیدهای رژیم صهیونیستی نشانه آشکاری از عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه بود.

دیدار رئیس‌جمهور با امیر قطر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، رهبران جنبش حماس، نخست وزیر تایلند و امیر کویت و رئیس‌جمهور تاجیکستان از رهاوردهای دیپلماتیک سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به قطر بود.

همچنین نشست بسیار گرم و صمیمی ایرانیان مقیم قطر با دکتر پزشکیان آخرین بخش برنامه‌های سفر یک و نیم روزه رئیس‌جمهور در قطر بود.

دستاوردهای ارزشمندی که این سفر در زمینه‌های مختلف داشته است در کوتاه زمانی رخ نمایان خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است