کد خبر : 315603
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۱ - 09:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

دریافت عوارض از خودروهای سبک در آزادراه کاشان-اصفهان لغو شود

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه‌های اصفهان از وزارت راه و شهرسازی خواستار لغو دریافت عوارض از خودروهای سبک در آزادراه کاشان-اصفهان شد.

دریافت عوارض از خودروهای سبک در آزادراه کاشان-اصفهان لغو شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدحامد مرتضوی در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت آزادراه کاشان- نطنز اظهار کرد: عبور خودروهای تجاری از جمله کامیون و تریلی ۵۰۰ هزار ریال به آزادراه خسارت وارد می‌کند درحالیکه آنها تنها ۲۷۰ هزار ریال عوارض می‌پردازند بنابراین پیشنهاد افزایش دریافت عوارض از اینگونه خودروها را به وزارت راه و شهرسازی ارائه داده‌ایم.

به نوشته مهر؛ وی افزود: اجرای فعالیت‌های عمرانی در این آزادراه از خرداد امسال با تأمین ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار توسط سازمان همیاری شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان و سازمان راهداری کشور به نمایندگی از سازمان راهداری اصفهان شروع شد و اعتبار یادشده در یک برنامه زمانبندی سه‌ساله صرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه‌های اصفهان با بیا اینکه سطح پیشرفت پروژه بهسازی مقطع آزادراه اصفهان_کاشان ۹۰ درصد است، تصریح کرد: بعد از بهسازی، روند ارتقا سطح ایمنی و روکش و افزایش تعداد تابلوهای راهنمایی و رانندگی و نیوجرسی در این محور دنبال می‌شود.

وی افزود: سه ایستگاه کانالیزه و هدایت ترافیک از کاشان به سمت اصفهان وجود دارد که ۲ ایستگاه در بخش کاشان به سمت اصفهان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال بهسازی شده است و امیدواریم تا پایان سال ایستگاه سوم در سمت بادرود نیز تکمیل شود.

آزادراه کاشان- نطنز- اصفهان به طول ۱۶۵ کیلومتر جز محورهای پرتردد اصفهان و نقطه اتصال شهرستان کاشان به مرکز استان است که به دلیل پایین بودن ضریب ایمنی و حمل و نقل خودروهای سنگین در آن، همواره حوادث و تلفات جاده‌ای قابل توجهی در این محور رخ می‌دهد که رفع خطرات آن به اتخاذ تدابیر اساسی نیاز دارد.

اخبار مرتبط:
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از بررسی راهکارهای مدیریت مصرف برق برنامه‌ریزی شده توسط چاه‌های کشاورزی و اصناف در استان‌ اصفهان خبر داد.

تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد
تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد

معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: با اجرای بند(خ) ماده (۴۸) قانون برنامه هفتم توسعه، پرونده ۹ بنگاه اقتصادی که با وجود دریافت زمین، اقدام به فعال‌سازی آن نکرده بودند، مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد
زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

زاینده‌رود صبح امروز دوشنبه به شهر اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی جاری شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است