کد خبر : 315497
انتشار : 2024/10/01 - 10:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ترامپ: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم / ایران می‌تواند به کشوری قدرتمند و زیبا تبدیل شود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور در اظهاراتی با اعتراف به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، مدعی شد: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم.

ترامپ: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم / ایران می‌تواند به کشوری قدرتمند و زیبا تبدیل شود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور در اظهاراتی با اعتراف به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، مدعی شد: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم.

به گزارش تارنمای فاکس نیوز، رئیس جمهور سابق آمریکا در جریان سخنرانی در اجتماع هواداران خود در ایالت میشیگان، گفت: من انواع تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کردم اما تنها چیزی که می‌خواستم این بود که آنها سلاح هسته‌ای نداشته باشند.

ترامپ در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از مردم ایران را می‌شناسد که افراد بزرگی هستند، افزود: ایرانی‌ها افراد بسیار باهوشی هستند و من به دنبال صدمه زدن به آنها نبودم.

نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخاباتی آتی ریاست جمهوری آمریکا، گفت: به عقیده من ایرانی‌ها می‌توانند هر کاری که می‌خواهند انجام دهند و ایران می‌تواند به کشوری قدرتمند و زیبا تبدیل شود اما آنها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند و قرار نیست این اتفاق به وقوع بپیوندد.

این رسانه آمریکایی، افزود: دونالد ترامپ روز پنجشنبه (پنجم مهر / ۲۶ سپتامبر) در نشستی خبری به خبرنگاران گفت که آماده است با ایران درباره نسخه جدید توافق هسته‌ای که وی قبلا به عنوان رئیس جمهور آمریکا آن را پاره کرده بود، مذاکره کند.

وی در گفت‌ وگو با خبرنگاران در نیویورک، از بیان جزئیات مذاکره در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خودداری کرد اما با تکرار ادعای تهدید برنامه هسته‌ای ایران، مذاکرات را ضروری دانست.

رئیس جمهور پیشین آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا با ایران معامله خواهد کرد، گفت: مطمئناً این کار را انجام خواهم داد. ما باید به توافق برسیم زیرا عواقب آن غیرممکن است. ما باید معامله کنیم.

نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ۲۰۲۴ مدعی شد که آماده است یک هفته بعد از پیروزی خود در انتخابات نوامبر مذاکره کند.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ برعهده خواهد گرفت.

اخبار مرتبط:
محکومیت شدید حملات آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق
محکومیت شدید حملات آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق

وزارت خارجه حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق محکوم کرد.

احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش
احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش

​شهادت امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی، یکی از خلبانان دلیر سوخو ۲۴ نیروی هوایی ارتش، احراز شد و پیکر مطهر این شهید والامقام، تا ساعاتی دیگر به آغوش میهن اسلامی، باز می‌گردد.

ذخایر آب تهران لب مرز است
ذخایر آب تهران لب مرز است

یک کارشناس حوزه آب گفت: تهران به لحاظ آبی شرایط لب مرزی را سپری می‌کند، باوجودی که سال نسبتا پربارشی داشتیم ولی واقعیت امر اینکه منابع آب را به خاطر خشکسالی مزمنی که طی چند سال اخیر داشتیم، پیش خور کرده ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است