کد خبر : 315327
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۹ - 12:42
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

شمار جان‌باختگانِ مشروبات الکلی تقلبی در رشت به ۶ نفر رسید / ۴ نفر بدحال هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش مراجعان و جان‌باختگان سرو مشروبات الکلی در رشت خبر داد و گفت: تاکنون ۲۷ بیمار به مراکز درمانی مراجعه و ۶ تن از آن‌ها جان خود را ازدست‌داده‌اند.

شمار جان‌باختگانِ مشروبات الکلی تقلبی در رشت به ۶ نفر رسید / ۴ نفر بدحال هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش مراجعان و جان‌باختگان سرو مشروبات الکلی در رشت خبر داد و گفت: تاکنون ۲۷ بیمار به مراکز درمانی مراجعه و ۶ تن از آن‌ها جان خود را ازدست‌داده‌اند.

محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز از افزایش شمار مراجعین به مراکز درمانی رشت در پی سرو مشروبات الکلی خبر داد و گفت: تاکنون ۲۷ بیمار با علائم ضعف، بی‌حالی و تاری دید، اضطراب و بی‌قراری مراجعه کرده‌اند.

وی از افزایش جان‌باختگان ناشی از سرو مشروبات الکلی خبر داد و افزود: تاکنون ۶ تن از این بیماران جان خود را ازدست‌داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تیم ویژه درمان این بیماران در مراکز درمانی رشت حضور دارند، گفت: با تلاش‌های صورت‌گرفته تا کنون ۶ بیمار باحال عمومی خوب، مرخص شده‌اند.

آشوبی با اشاره به مراجعه تدریجی بیماران مسموم شده با سرو مشروبات الکلی در رشت، خاطرنشان کرد: چهار تن از این بیماران شب گذشته به مراکز درمانی مرکز استان مراجعه کرده‌اند که یک تن از آن‌ها پس از اقدامات درمانی، بهبودیافته و مرخص شد.

وی از بستری دو بیمار در بخش ICU، هفت نفر در بخش مسمومیت، ۶ نفر انتقال به بخش داخلی خبر داد و گفت: چهار نفر از این بیماران بدحال و متصل به دستگاه کمک تنفسی هستند.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است