کد خبر : 314782
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ - 16:47
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پزشکیان به CNNگفت: ما هیچ‌گاه به دنبال بمب هسته‌ای نخواهیم بود

پزشکیان در گفت‌وگو شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: آمریکایی‌ها به دروغ می‌گویند که ایران به دنبال بمب هسته‌ای است. آنها اطلاعات غلط از ما به دنیا مخابره می‌کنند. آنچه در لبنان اتفاق افتاد، فاجعه انسانی است. باید اسرائیل را وادار کرد که از این غلط‌ها نکند.

پزشکیان به CNNگفت: ما هیچ‌گاه به دنبال بمب هسته‌ای نخواهیم بود

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با فرید ذکریا، خبرنگار شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: آمریکایی‌ها به دروغ می‌گویند که ایران به دنبال بمب هسته‌ای است. آنها اطلاعات غلط از ما به دنیا مخابره می‌کنند.

وی افزود: ایران برجام را پذیرفت و در حال عمل به آن بود، آژانس انرژی اتمی بیشترین نظارت را بر فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران داشت.

پزشکیان تاکید کرد: من اصولی دارم و به حق و عدالت معتقدم. برای پیاده‌سازی حق و عدالت در منطقه و دنیا نیاز به اصلاحات داریم؛ امکان ندارد همچون گذشته عمل کرد و انتظار تغییر داشت.

رئیس‌جمهور ایران ادامه داد: عدالت در خیلی از جاها وجود ندارد. باید در جامعه حق همه انسان‌ها بدون در نظر گرفتن نژاد، اعتقاد و جنسیت داده شود.

وی خاطرنشان کرد: ما اگر اسلحه و موشک تولید می‌کنیم تنها به دنبال دفاع از خودمان هستیم. در زمان جنگ تحمیلی صدام حسین با حمایت آمریکایی‌ها و برخی کشورهای اروپایی کشور ما را موشک‌باران می‌کردند و ما بی‌دفاع بودیم.

پزشکیان تصریح کرد: ایران برای اینکه از خود دفاع کند باید قدرت نظامی بالایی داشته باشد تا دشمنان کشورمان، نتوانند ما را تهدید کنند.

 

پزشکیان با اشاره به حملات اخیر اسرائیل به لبنان نیز گفت: آن‌چه که در لبنان اتفاق افتاد، یک فاجعه انسانی است. قبل از پاسخ حزب‌الله،‌ باید سازمان ملل و کشورهایی که ادعای حقوق بشر می‌کنند، رژیم صهیونیستی را وادار کنند که سر جای خودش بنشیند.

وی افزود: هر انسانی در دنیا با دیدن چنین فجایعی شرمنده می‌شود؛ حالا حزب‌الله چکار خواهد کرد؟ طبیعتا در مقابل آن هواپیماهایی که می‌آیند و بمباران می‌کنند، چه کار می‌تواند بکند؟ مجبور است با چیزی که دارد، دفاع کند.

پزشکیان یادآور شد: این خطر وجود دارد که آتش اتفاقاتی که آنجا می‌افتد کل منطقه را بگیرد. این برای دنیا و برای آینده کره زمین خطرناک باشد و منجر به کارهای دیگر شود که باید جلویش را گرفت، باید اسرائیل را وادار کرد که از این غلط‌ها نکند.

رئیس‌جمهور همچنین در پاسخ به این پرسش مجری که اقدامات رژیم صهیونیستی پاسخ به موشک‌باران شدن از سوی حزب‌الله است، تصریح کرد: شما باور می‌کنید؟ در غزه همین اسرائیل چقدر آدم کشته است؟ بیش از ۴۱ هزار نفر را کشته است. چه کار کردند با اسرائیل که دارند زن و بچه و مدرسه‌ای و پیر و جوان و بیمارستان و درمانگاه را بمباران می‌کنند؟

وی تصریح کرد: در تمام مدت جنگ چند نفر از اسرائیل مردند؟ که آنان دارند این میزان افراد را در غزه بمباران می‌کنند؟ بچه‌ها و زنان و پیران و کسانی که در بیمارستان هستند مگر کسی را کشته‌اند؟ همین امروز در سازمان ملل می‌گفتند ۲۰۰ نفر از اعضای سازمان ملل را شهید کرده‌اند. چه کسی حرف‌های اسرائیل را باور می‌کند؟

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است