کد خبر : 312276
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۱۳ - 14:18
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال اصولگرا: قالیباف به اصلاح‌طلبان نزدیک شده است

یک فعال سیاسی گفت: به نظرم بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری و باخت آقای قالیباف، آرایش سیاسی جدیدی در کشور به وجود آمد و مجموعه‌های نزدیک به قالیباف و طیف او در کنار اصلاح‌طلبان قرار گرفتند.

فعال اصولگرا: قالیباف به اصلاح‌طلبان نزدیک شده است

به گزارش سایت خبری مدارا: آرایش سیاسی اصولگرایان نسبت به قبل از انتخابات قدری متفاوت شده است؛ بخش‌های زیادی از آنها دیگر نمی‌خواهند قطب مقابل خود را اصلاح‌طلبان و اعتدالی‌ها قرار دهند و بلکه تمایل دارند با دولت همراهی کنند اما علت چیست؟

جواد آرین‌منش، فعال سیاسی، درباره این موضوع گفت: «نباید چنین تلقی کنیم که جریان اصولگرا یک مجموعه یکدست و یکپارچه است زیرا اصولگرایان به ویژه در سال‌های اخیر به طیف‌های مختلفی تقسیم شده‌اند. گروهی از اصولگرایان که تمایلات میانه‌روی داشتند اکنون حامی دولت آقای پزشکیان‌اند اما طیف پایداری که تعدادی از نیروهایشان هم با رأی حداقلی وارد مجلس شدند، سعی در حمله به دولت دارند. پایدای‌ها با پیروزی آقای پزشکیان در انخابات بسیار غافلگیر شدند و اصلا انتظار نداشتند که آقای جلیلی بازنده انتخابات شود».

او ادامه داد: «در مجلس هم اصولگرایان یکپارچه نیستند و می‌بینیم که نیروهایی مانند آقایان رسایی، کوچک‌زاده، ثابتی و… که نزدیک به جبهه پایداری‌اند، تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند از دولت حمایت کنند زیرا در سال‌های قبل آنقدر اصلاح‌طلبان و میانه‌روها حمله کرده‌اند که دیگر نمی‌توانند از مواضع قبلی خود برگردند. آنها مواضع رهبری را هم سلیقه‌ای تفسیر می‌کنند و برایشان صرفا تأمین اهداف خودشان مهم است. پایداری‌ها در اقلیت کامل در مجلس هستند و فراکسیون انقلاب اسلامی اکثریت مجلس را در اختیار دارد. فراکسیون انقلاب اسلامی شب رأی‌گیری برای رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی با هم قرار گذاشتند که به چهار وزیر پیشنهادی رأی اعتماد ندهند اما با نطقی که آقای پزشکیان داشت، به نوعی مجبور به رأی‌دادن به همه وزرا شدند؛ اما با این حال پایداری‌ها همراهی نکردند ولی چندان مهم نیست زیرا آنها در اقلیت محض به سر می‌برند و هیچ ابتکار عملی در دست ندارند پایداری‌ها باتوجه به حمایت‌های مقام معظم رهبری از دولت، ناچار به سکوت شده‌اند اما دنبال بهانه‌ای می‌گردند تا در ادامه حملات خود به دولت را شروع کنند».

این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «به نظرم بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری و باخت آقای قالیباف، آرایش سیاسی جدیدی در کشور به وجود آمد و مجموعه‌های نزدیک به قالیباف و طیف او در کنار اصلاح‌طلبان قرار گرفتند. در مجلس هم اکثریت را اصولگرایان میانه‌رو تشکیل می‌دهند و عده‌ای هم بی‌طرف‌اند اما سعی می‌کنند خود را با جریان پیروز هماهنگ کنند. در این بین پایداری‌ها کاملا در اقلیت قرار گرفته‌اند. اصلاح‌طلبان، اعتدالی‌ها و اصولگرایان میانه‌رو با هم کنار آمده‌اند و قالیباف هم سعی می‌کند خود را در این چارچوب تعریف کند. با این وضعیت هم به نظر من ریاست او تا پایان دوره مجلس دوازدهم قطعی است».

آرین‌منش در پایان گفت: «قالیبافِ قبل و بعد از انتخابات کاملا متفاوت است زیرا دریافت که گروهی از اصولگرایان افراطی رسما می‌خواهند او را از صحنه سیاسی کنار بگذارند و به این علت سعی کرده است از آنها فاصله بگیرد و به دولت آقای پزشکیان نزدیک شود».

اخبار مرتبط:
واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس
واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس

وزیر امورخارجه با اشاره به گزارش‌ها درباره تلاش نخست‌وزیر و وزیر امور استراتژیک اسرائیل برای کارشکنی در اقدامات واشنگتن برای معامله با حماس، آن را نمونه‌ای از خروار توصیف کرد.

فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد
فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه تاکید کرد: امریکا می‌داند هزینه رسیدن به توافق، بسیار کمتر از عدم توافق است. اگر عدم توافق صورت گیرد، موجی از هزینه‌های گسترده پیرامونی به گردن امریکا می‌افتد.

پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند

برخی موضوعات از جمله میزان حقوق و مزایای دریافتی نمایندگان مجلس، برای جامعه از جذابیت خاصی برخوردار است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است