کد خبر : 309655
انتشار : 2024/08/14 - 23:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روایت معاون اجرایی رئیس جمهور از انتخاب اسکندر مومنی برای وزارت کشور

قائم پناه معاون اجرایی رییس جمهور درباره دلایل، چگونگی و نحوه انتخاب کابینه و انتخاب وزیر پیشنهادی کشور توضیحاتی ارائه داد.

روایت معاون اجرایی رئیس جمهور از انتخاب اسکندر مومنی برای وزارت کشور
به گزارش سایت خبری مدارا؛ بخشهایی از اظهارات وی به شرح زیر است:
پزشکیان در خصوص انتخاب مومنی گفت که این بهتر از بقیه گزینه هاست و او وزیر من خواهد بود نه کس دیگری؛ برای من کار خواهد کرد نه کس دیگری.
 مومنی اول از آمدن اکراه داشت می گفت که من نظامی هستم و برای دولت دکتر پزشکیان ممکن است هزینه ایجاد کنم.
 من این تعبیر را به کار بردم که فرض کنید دکتر در خط مقدم است و به او تیراندازی می کنند برگشته و دستش را دراز می کند، می خواهد دستش را بگیری و کمکش کنی و او قبول کرد.
اخبار مرتبط:
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید
عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید

معاون اول رئیس‌جمهور با هشدار به وزرا و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد اختلاف‌نظرهای میان دستگاه‌های دولتی باید در صحن دولت و زیر نظر رئیس‌جمهور بررسی و حل‌وفصل شود و هیچ مقام یا دستگاهی حق ندارد با اقدام یک‌جانبه یا رسانه‌ای کردن اختلافات، برخلاف نظر دولت و منافع ملی عمل کرده یا موجب التهاب و نگرانی در جامعه شود. وی تصریح کرد دولت در صورت تخلف، بدون هیچ تعارفی تا عزل عالی‌ترین مقام دستگاه مربوط اقدام خواهد کرد.

محکومیت شدید حملات آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق
محکومیت شدید حملات آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق

وزارت خارجه حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق محکوم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است