کد خبر : 306496
انتشار : 2024/07/22 - 11:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مشاور قالیباف از مداحی که به خاطر رفتن به روضه‌ای با حضور خاتمی مورد انتقاد قرار گرفته حمایت کرد

محمود رضوی نوشت: جماعتی پویانفر رو به خاطر حضورش در مراسم روضه مجید مجیدی، هنرمند امام حسینی کشورمون و اینکه در این مراسم محمد خاتمی حضور داشته، دارن تکفیر میکنن. اینا همونایی هستند که میگن ایران فقط مال ماست، انقلاب فقط مال ماست، و حالا هم امام حسین فقط مال ماست. این حتما جزو افتخارات محمدحسین پویانفر است که این جریان کج اندیش و ضدملی باهاش زاویه و تعارض داره.

مشاور قالیباف از مداحی که به خاطر رفتن به روضه‌ای با حضور خاتمی مورد انتقاد قرار گرفته حمایت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: سیدمحمود رضوی نوشت: جماعتی پویانفر رو به خاطر حضورش در مراسم روضه مجید مجیدی، هنرمند امام حسینی کشورمون و اینکه در این مراسم محمد خاتمی حضور داشته، دارن تکفیر میکنن. اینا همونایی هستند که میگن ایران فقط مال ماست، انقلاب فقط مال ماست، و حالا هم امام حسین فقط مال ماست. این حتما جزو افتخارات محمدحسین پویانفر است که این جریان کج اندیش و ضدملی باهاش زاویه و تعارض داره.

مراسم سالانه سوگواری حسینی مجید مجیدی، کارگردان مطرح سینما شب گذشته با حضور حجج اسلام سید حسن خمینی و سید محمد خاتمی و جمعی از هنرمندان، شخصیت های فرهنگی و خادمان سید الشهداء (ع) برگزار شد.

در این مراسم چند تن از شاعران اشعار خود در رثای ابا عبدالله حسین (ع) را قرائت کردند و محمد حسین پویانفر نیز به مداحی و ذکر مصیبت پرداخت.

اخبار مرتبط:
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵
قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۱۲ مردادماه ۱۴۰۵ مشخص شد.

ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است