کد خبر : 304309
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۱۶ - 07:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس کل دادگستری استان اصفهان:

ارائه آمار و نتایج غیر مستند انتخاباتی پیگرد قانونی دارد

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: افرادی که اقدام به بیان آمار و یا نتایج غیر مستند و خارج از جایگاه قانونی می‌کنند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

ارائه آمار و نتایج غیر مستند انتخاباتی پیگرد قانونی دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام اسدالله جعفری در جمع خبرنگاران پس از رأی دادن در یکی از شعب اخذ رأی اصفهان اظهار کرد: افراد وگروه‌ها حق اظهار نظر، پیش بینی و پیش گویی در مورد نتایج انتخابات را ندارند و نتایج باید حتماً از طریق مراجع قانونی اعلام شود.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه درجلسه‌ای توجهی با حضور رؤسای ستادهای نامزدها همه موارد مربوط به آنها تذکر داده شده است، افزود: افرادی که اقدام به بیان آمار و یا نتایج غیر مستند و خارج از جایگاه قانونی می‌کنند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان ادامه داد: تا این لحظه گزارشی که هاکی از خدشه دار کردن سلامت و امنیت انتخابات در استان گزارش نشده است.

اخبار مرتبط:
ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور
ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور

معاون وزیر راه و شهرسازی از ساخت ۷۰ مدرسه با حدود ۸۸۰ کلاس درس و برآورد هزینه ۴.۶ همت در دستور کار شرکت‌های عمران کشور خبر داد و گفت: ۱۱ میلیارد تومان سهم آمورشی سه شهر جدید اصفهان است.

فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد
فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان گفت: فعالیت گردشگری در فضای مجازی، میانگین اقامت روزانه در اصفهان را بیش از دو برابر کرده و با پویش «اصفهان برای ایران» این روند ادامه می‌یابد.

خاموشی‌ها در اصفهان تا پایان شهریور ادامه دارد؛نیاز به اعتبار ۱۰۰ همتی
خاموشی‌ها در اصفهان تا پایان شهریور ادامه دارد؛نیاز به اعتبار ۱۰۰ همتی

سخنگوی شرکت برق استان اصفهان با اشاره به تداوم ناترازی ۲ هزار مگاواتی در بخش تولید برق، از ادامه مدیریت مصرف و محدودیت‌های خاموشی تا پایان شهریور خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است