کد خبر : 303597
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۹ - 23:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شبکه فاضلاب اصفهان با ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار بازسازی می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: با پیگیری از طریق وزارت کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان تخصیص یافته و مقدمات پرداخت آن انجام شده است.

شبکه فاضلاب اصفهان با ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار بازسازی می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین اکبریان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اظهار داشت: فروریزش‌های شبکه فاضلاب، به ویژه در جنوب شهر اصفهان هیچ ارتباطی به فرونشست زمین ندارد.

به نوشته فارس؛ وی به قدمت بالای شبکه فاضلاب شهر اصفهان اشاره کرد و در خصوص اقدامات صورت‌گرفته برای اصلاح و بازسازی این شبکه گفت: در ۱۰ سال اخیر از محل فاینانس خارجی ۲۰۰ کیلومتر از این شبکه فرسوده اصلاح شده و برای ادامه این پروژه ۵۰ میلیون یورو دیگر نیز از محل فایناس خارجی تأمین خواهد شد.

اکبریان خاطرنشان کرد: با پیگیری از طریق وزارت کشور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان تخصیص‌یافته و مقدمات پرداخت آن انجام شده است.

مدیرعامل آبفای اصفهان افزود: تغییر اقلیم، افزایش گرما و خشکسالی‌های پی در پی به ویژه در چند سال اخیر در کشور، ما را بر آن داشت که از سال گذشته برگزاری قرارگاه رصد و پایش بحران آب تابستان ۱۴۰۳ را در دستور کار قرار دهیم که ۶۰۰ مصوبه داشت و بر مبنای آن تاکنون توانسته‌ایم بهتر از سال‌های قبل آب شرب را توزیع کنیم و مردم در نیمه اول سال کمتر با افت فشار آب مواجه شوند.

وی با بیان اینکه با اصلاح شبکه توزیع آب در خیابان صاحب‌روضات، مولوی و مسرور مشکل افت فشار آب در این مناطق کاهش‌یافته است، خاطرنشان کرد: با اجرای ۱۶۰۰ متر لوله‌گذاری در قسمتی از مناطق شمال شهر شاهد کاهش ۸۵ درصدی تماس‌های افت فشار در خیابان‌های آیت‌الله باهنر و صادقی نسبت به سال گذشته بوده‌ایم و با مدیریت فشار و پایش هوشمند شبکه‌های توزیع در سطح استان آب شرب با فشار یکسان در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

اکبریان گفت: از محل اعتبارات ماده ۵۶، دویست میلیارد تومان برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان‌، ۸۰ میلیارد تومان تصفیه‌خانه چادگان و ۵۰ میلیارد تومان برای احداث ایستگاه پمپاژ علی‌آباد تأمین شد و این پروژه‌ها به‌مرور در حال اجرا است.

اخبار مرتبط:
اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم
اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

معاون اقتصادی استاندار اصفهان با اشاره به مطالبات نانوایان گفت: با توجه به افزایش مستمر هزینه‌ها و ثبات قیمت نان، این صنف تحت فشار اقتصادی قرار گرفته و در انتظار اصلاح نرخ نان هستند؛ اقدامی که می‌تواند گره از مشکلات معیشتی آن‌ها بگشاید.

گرانی مواد اولیه آب‌میوه و بستنی، موجب افزایش تخلفات می‌شود
گرانی مواد اولیه آب‌میوه و بستنی، موجب افزایش تخلفات می‌شود

رئیس اتحادیه آب‌میوه، بستنی و کافی‌شاپ اصفهان گفت: باتوجه به شروع فصل تابستان، به‌طور معمول درصد فروش افزایش پیدا می‌کند، اما به‌طور کلی قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده است.

۱۵۰۰ جوان اصفهانی از خدمات مشاوره‌ای ازدواج بهره بردند
۱۵۰۰ جوان اصفهانی از خدمات مشاوره‌ای ازدواج بهره بردند

سرپرست معاونت جوانان اداره کل ورزش و جوانان اصفهان گفت: ۱۵۰۰ جوان در این استان در مدت یک سال گذشته از خدمات مشاوره‌ای و کارگاه‌های توانمندسازی در حوزه ازدواج و خانواده بهره بردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است