کد خبر : 303395
انتشار : 2024/06/28 - 22:54
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

١۴٨٨ نماینده نامزدها بر فرایند اخذ رای در اصفهان نظارت دارند

رییس ستاد انتخابات اصفهان اعلام کرد: یک هزار و ۴٨٨ نماینده نامزدهای انتخابات در شعبه‌ها و هیات اجرایی استان حضور و بر فرایند اخذ رای نظارت دارند.

١۴٨٨ نماینده نامزدها بر فرایند اخذ رای در اصفهان نظارت دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا جان نثاری شامگاه جمعه در ستاد انتخابات استان اصفهان افزود: انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با ۵۶ هیأت اجرایی در سراسر استان اصفهان در حال برگزاری است.

به نوشته ایرنا؛ وی خاطرنشان کرد: فرایند اجرای انتخابات حداقل یک سال زمان می‌برد در حالی که تنها ظرف مدت ٣٣ روز شرایط برگزاری انتخابات کنونی را در منطقه فراهم کردیم.

رییس ستاد انتخابات اصفهان با بیان اینکه پوشش مخابراتی در انتخابات جاری در استان ٩٩.٨ درصد است، تصریح کرد: تا پایان ساعت تمدید شده، پوشش مخابراتی باید مدیریت شود و آمادگی صددرصدی وجود داشته باشد.

جان نثاری تاکید کرد: دشمنان منتظر اختلال در انتخابات هستند لذا مردم نیز باید از این فرصت استفاده و از حق خود استفاده کنند، زیرا تعیین سرنوشت کشور، بر عهده مردم گذاشته شده است.

وی ادامه داد: گروه‌های نظارتی، سایبری و امنیتی مرتبط با انتخابات بسیار هوشمند و هوشیار عمل کنند زیرا هرچه به پایان رأی‌گیری نزدیک می‌شویم طمع دشمن برای خدشه وارد کردن به انتخابات بیشتر خواهد شد.

رییس ستاد انتخابات استان اصفهان اظهار کرد: آزادترین انتخابات در دنیا در ایران برگزار می‌شود و در این میان وظیفه رسانه‌ها پوشش کامل این امر بسیار مهم است.

جان نثاری اضافه کرد: فرایند برخط انتخابات باید تا آخرین لحظه با دقت فراوان دنبال شود و باید توجه کنیم که تا نفر آخر حاضر در حوزه، رای خود را به صندوق بیندازد.

وی گفت: دستگاه‌های نظارتی تلاش شبانه‌روزی داشتند و تاکنون شکایتی در فرایند انتخابات دریافت نکرده‌ایم.

جان نثاری همچنین با گرامیداشت یاد شهید جمهور آیت الله رئیسی تصریح کرد: این شهید بزرگوار و والامقام در ۳۳ ماه خدمت خود آنچنان الگویی از خود نشان داد که در تاریخ انقلاب ماندگار شد

انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با سراسر کشور ندر استان اصفهان در حال برگزاری است.

برای این دوره از انتخابات در استان بیش از چهار میلیون تعرفه توزیع و تعداد واجدان شرایط رأی دادن نیز حدود سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر اعلام شده است.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است