کد خبر : 302841
انتشار : 2024/06/23 - 20:04
دسته‌بندی : اسلاید، برگزیده ها، سیاسی
چاپ

اظهارات مهم روحانی: در اواخر فروردین ۱۴۰۰، توافق نهایی می‌شد / در شورای امنیت ملی هم تصویب شد؛ فقط یک نفر مخالف بود / افرادی کاندیدا شده اند که نگذاشتند برجام احیا شود / قانون هسته‌ای مجلس خیانت به مردم بود

روحانی گفت: آقای دکتر ظریف طرحی به شورای عالی امنیت ملی آورد، تقریباً اواخر فروردین ۱۴۰۰ توافق نهایی می‌شد. با اکثریت قاطع آرا تصویب شد. فقط یک نفر مخالف بود. ولی خب نشد ما اجرا کنیم. بیشترین عامل همین قانون بود که جلوی ما را گرفته بود. طبق این قانون هیچ وقت برجام درست نمی‌شود.

اظهارات مهم روحانی: در اواخر فروردین ۱۴۰۰، توافق نهایی می‌شد / در شورای امنیت ملی هم تصویب شد؛ فقط یک نفر مخالف بود / افرادی کاندیدا شده اند که نگذاشتند برجام احیا شود / قانون هسته‌ای مجلس خیانت به مردم بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام‌ حسن روحانی روز چهارشنبه گذشته (۳۰ خرداد) در دیدار جمعی از وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم درباره مصوبه هسته‌ای مجلس یازدهم (قانون اقدام راهبردی) گفت که این قانون تاکنون ۳۰۰ میلیارد دلار به کشور ضرر زده است.

متن کامل این بخش از اظهارات دکتر روحانی به شرح ذیل است: ما باید به مردم بگوییم عده‌ای هستند هم شعارشان اینست و هم عملشان خواهد بود؛ ادامه همین ۳ سال. مردم ادامه همین ۳ سال را می‌خواهید؟ همین ۴۰ درصد تورم و فلاکت ۵۴ درصد را می‌خواهید؟ همین که در هیچ مذاکره خارجی موفق نباشیم را می‌خواهید؟ می‌خواهید تحریم باقی بماند؟

آن‌هایی که نگذاشتند تحریم حل شود به صحنه آمدند. عجیب است. چرا تحریم حل نشد؟ چرا مسأله برجام تمام نشد؟ قانون راهبردی مجلس بدترین قانون در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است. ما از این قانون بدتر نداشتیم. قانونی که فقط توطئه بود برای اینکه دولت دوازدهم ناموفق شود. برای اینکه مردم نفس نکشند. معلوم است. من می‌دانم چه کسی طراحی کرده، چه کسی نوشته، کجا نشستند. آدم‌هایش را می‌دانم چه کسانی نوشتند. در چه اتاقی نشستند. همه را من می‌دانم. خب خیانت شد به مردم. چرا ۳۰۰ میلیارد دلار در این سه سال به مردم صدمه زدند؟ سالی ۱۰۰ میلیارد دلار، مستقیم و غیرمستقیم، از فروش نفت و پتروشیمی و تخفیف‌هایی که به دیگران می‌دهند، به مردم صدمه زدند. چرا نگذاشتید حل شود؟ مسأله برجام در اسفند ۹۹ یا نه در فروردین ۱۴۰۰ حل می‌شد. آقای دکتر ظریف طرحی به شورای عالی امنیت ملی آورد، زمان‌بندی کرده بود. تقریباً اواخر فروردین ۱۴۰۰ توافق نهایی می‌شد. همه زمان‌بندی‌ها را آورده بود. در شورای عالی امنیت ملی با اکثریت قاطع آرا تصویب شد. فقط یک نفر مخالف بود. ولی خب نشد ما اجرا کنیم. بیشترین عامل همین قانون بود که جلوی ما را گرفته بود. طبق این قانون هیچ وقت برجام درست نمی‌شود. این سه سال که کاری نشد، برجام سال آینده زمانش تمام می‌شود. اگر صد سال دیگر باشد باز هم با این قانون حل‌شدنی نیست. قانونی است که معلوم است برای اینکه جلوی ما را بگیرند.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است