کد خبر : 302694
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۳ - 06:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آتش‌سوزی در یکی از پادگان‌های خمینی شهر

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی‌شهر گفت: حریق انبار باتری‌های لیتیومی در یکی از پادگان‌های خمینی‌شهر اطفا شد.

آتش‌سوزی در یکی از پادگان‌های خمینی شهر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الله کارگران، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی‌شهر اظهار داشت: ساعت ۱۶ و ۲۴ دقیقه عصر روز گذشته حریق انبار باتری‌های لیتیومی یکی از پادگان‌های خمینی‌شهر به سازمان آتش‌نشانی اعلام شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این عملیات سنگین و نفس‌گیر ۱۰ اطفاییه سبک و سنگین از آتش‌نشانی خمینی‌شهر و یک دستگاه اطفائیه فوق سنگین از آتش‌نشانی اصفهان و یک دستگاه اطفائیه سنگین از درچه به محل حادثه اعزام شدند.

کارگران بیان کرد: در این حادثه ۳۵ نفر نیرو با تلاش ۲ ساعته حریق را اطفا کردند و همچنان مأموران در حال پاکسازی هستند.

اخبار مرتبط:
موسویان :۶۳۰۰ ردیف کالای اموال تملیکی و گمرک اصفهان تعیین تکلیف شد
موسویان :۶۳۰۰ ردیف کالای اموال تملیکی و گمرک اصفهان تعیین تکلیف شد

دادستان اصفهان گفت: طی شش ماه سال جاری، ۶ هزار و۳۰۰ ردیف کالا به ارزش ۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال کالا در انبارهای سازمان اموال تملیکی استان تعیین تکلیف شده است.

مولوی:تخلفات خودروهای سنگین در اصفهان شب‌ها افزایش می‌یابد
مولوی:تخلفات خودروهای سنگین در اصفهان شب‌ها افزایش می‌یابد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: تخلفات خودروهای سنگین در اصفهان شب‌ها افزایش می‌یابد و نظارت جدی در این زمینه در دستور کار است.

ترکیب تازه هیئت‌مدیره نظام پزشکی اصفهان مشخص شد
ترکیب تازه هیئت‌مدیره نظام پزشکی اصفهان مشخص شد

در نهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره نظام پزشکی اصفهان که با حضور پرشور جامعه پزشکی برگزار شد، اعضای منتخب در رشته‌های مختلف معرفی شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است