کد خبر : 300941
انتشار : 2024/06/09 - 14:23
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی مشخص شد

ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی مشخص شد و دکتر ابراهیم متقی ریاست ستاد را برعهده دارد.

ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی مشخص شد
به گزارش سایت خبری مدارا؛ ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی تا حد زیادی مشخص شده است.

یافته‌ها حکایت از آن دارد که هسته مرکزی ستاد علی لاریجانی و ترکیب این ستاد برخلاف آنچه که انتظار می‌رفت و تصور می‌شد، با افراد و چهره‌های جدیدی از متخصصین و کارشناسان دانشگاه‌های کشور شکل گرفته و در عین حال تلاش بر این بوده که چینش ستاد لاریجانی با گرایش‌های مختلف سیاسی و فراجناحی صورت پذیرد.

براساس اخبار رسیده دکتر ابراهیم متقی، استاد دانشگاه و متخصص سیاست خارجی، رئیس ستاد علی لاریجانی است.

جواد کولیوند نماینده چند دوره مجلس مسئول ستاد استان‌های لاریجانی است.

دکتر حسین افشین، استاد دانشگاه شریف و از افراد باسابقه در مرکز پژوهش‌های مجلس مسئول تنظیم برنامه‌های علی لاریجانی است.

اکبر غمخوار، مسئول لجستیک و پشتیبانی ستاد است.

براساس اخبار واصله این افراد  ترکیب اولیه ستاد لاریجانی را تشکیل داده اند و در ظاهراً در کمیته ها و بخشهای اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی قرار است از چهره های جوان ممتاز دانشگاهی استفاده شود که در اخبار تکمیلی بعدی اسامی آنها اعلام خواهد شد.

اما به نظر می رسد کمپین تبلیغاتی لاریجانی در این دور از انتخابات برعهده جواد آذری جهرمی باشد و طراحی برنامه های تبلیغاتی لاریجانی را وی مدیریت خواهد  کرد.

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است