کد خبر : 300649
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۷ - 15:48
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

محسن رضایی رئیس ستاد انتخابات قالیباف خواهد شد

80 داوطلب برای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ثبت‌نام کرده اند.

محسن رضایی رئیس ستاد انتخابات قالیباف خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ به دنبال گرم شدن فضای انتخاباتی کشور خبرهای رسیده حاکی از این است که محسن رضایی به زودی به عنوان رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی معرفی خواهد شد. همچنین مهدی چمران ستاد استان تهران را برعهده خواهد گرفت.

گفتنی است ۸۰ داوطلب برای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در وزارت کشور ثبت‌نام کرده اند.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است