کد خبر : 297556
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - 11:10
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش آمریکا به ادعای هسته‌ای خرازی / بایدن و بلینکن اجازه نخواهند داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به اظهارات «کمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی درباره احتمال تغییر دکترین هسته ای ایران در صورت تهدید موجودیت ایران واکنش نشان داد. ودانت پاتل تصریح کرد: «ما همچنان به ارزیابی خود ادامه می دهیم، اگرچه ایران در حال حاضر فعالیت های کلیدی لازم برای تولید یک سلاح هسته ای قابل آزمایش را انجام نمی دهد.»

واکنش آمریکا به ادعای هسته‌ای خرازی / بایدن و بلینکن اجازه نخواهند داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به اظهارات «کمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی درباره احتمال تغییر دکترین هسته ای ایران در صورت تهدید موجودیت ایران واکنش نشان داد.

خبرنگاری در نشست خبری روز دوشنبه به وقت محلی در نشست خبری «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه ، از او درباره اظهارات کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی از او پرسید و گفت که خرازی اخیرا اعلام کرده در مواجهه با دشمن، ایران چاره ای جز تغییر دکترین هسته ای خود ندارد. نظر شما در خصوص این اظهارات چیست و آیا شما نگران تغییر این دکترین ایران هستید؟

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پاسخ داد: اجازه دهید آنچه را که قبلاً گفته ام، تکرار کنم که رئیس جمهور بایدن و بلینکن وزیر امور خارجه اجازه نخواهند داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

ودانت پاتل تصریح کرد: «ما همچنان به ارزیابی خود ادامه می دهیم، اگرچه ایران در حال حاضر فعالیت های کلیدی لازم برای تولید یک سلاح هسته ای قابل آزمایش را انجام نمی دهد.»

این مقام وزارت خارجه ایران گفت: «ما معتقد نیستیم که رهبر عالی ایران هنوز تصمیمی برای از سرگیری برنامه تسلیحاتی که از نظر ما در پایان سال ۲۰۰۳ تعلیق یا متوقف شده است، گرفته باشد. اما باز هم اجازه نخواهیم داد ایران سلاح هسته ای داشته باشد.»

پاتل همچنین در پاسخ به سوال دیگری اضافه کرد: « ما راه‌هایی برای برقراری ارتباط با ایران در زمانی که به نفع ما باشد، داریم، من در مورد آنها اظهار نظر نمی‌کنم. اما من فقط تکرار می‌کنم که اجازه نمی‌دهیم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد.»

کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در مصاحبه با شبکه الجزیره قطر گفته است: در صورتی که رژیم صهیونیستی جسارت کند و به تاسیسات هسته ای ایران لطمه بزند، سطح بازدارندگی ما متفاوت خواهد شد و اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است