کد خبر : 296363
انتشار : 2024/05/07 - 16:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

محسن رضایی: چهارسال پیش رو برای کشورمان بسیار مهم و حیاتی است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس نیازمند تحول است و انسجام مجلس پیش رو بسیار مهمتر از ریاست آن بوده و هر شخصی که ریاست مجلس را بر عهده گیرد باید با ایجاد تحول، بتواند یکدلی و اتحاد را در بین نمایندگان مردم ایجاد کند.

محسن رضایی: چهارسال پیش رو برای کشورمان بسیار مهم و حیاتی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: یکصد و سی و دومین نشست هیأت عالی شورای وحدت، صبح امروز با حضور اعضای این هیات و «محسن رضایی» دبیر شورای عالی سران سه قوه به عنوان میهمان ویژه در دفتر مرکزی شورای وحدت برگزار و حاضرین به بحث و تبادل نظر در مورد مشکلات کلان کشور و دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداختند.

رضایی در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت نگاه به آینده در کشور، به بحران پیش رو در زمینه کهنسالی اشاره کرده و آن را مساله ای بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی مجلس دوازدهم را مجلسی مهم در دوره ای حساس از انقلاب دانست و افزود: چهارسال پیش رو برای کشورمان بسیار مهم و حیاتی است، زیرا در این برهه زمانی باید امید و نشاط را در جامعه تقویت کرده ودرحوزه اقتصاد ، ریل گذاری انجام دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین تلاش برای رفع ناکارآمدی های موجود را یک سیاست اساسی در مجلس پیش رو ارزیابی کرده و به سیره حضرت امام خمینی(ره) در رابطه با ایجاد احزاب و تشکل‌ها پرداخت و شخص محوری را آفت جامعه سیاسی عنوان و تصریح کرد: این مسیر، پاسخگوی نیازهای امروز ما نیست. مردم در انتخابات اخیر مجلس از شخص محوری عبور کرده و به این شرایط می توان به چشم یک فرصت نگریست.

رضایی همچنین خاطر نشان کرد: شورای وحدت یک اتفاق مبارک است که باید تداوم یافته و به سمت آینده حرکت کن، زیرا ما در جامعه سیاسی ایران از عقلانیت فردی خوبی برخورداریم اما در حوزه عقلانیت جمعی، ضعیف هستیم.

وی همچنین عملیات «وعده صادق» را یک رویداد مهم ارزیابی کرد و آن را ناشی از اداره شایسته امور توسط رهبر انقلاب دانست.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، در پایان گفت: مجلس نیازمند تحول است و انسجام مجلس پیش رو بسیار مهمتر از ریاست آن بوده و هر شخصی که ریاست مجلس را بر عهده گیرد باید با ایجاد تحول، بتواند یکدلی و اتحاد را در بین نمایندگان مردم ایجاد کند.

در این نشست ابتدا «منوچهر متکی» سخنگوی شورای وحدت و منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم ضمن ارائه توضیحاتی از تحرکات انتخاباتی شورای وحدت در سراسر کشور، به برنامه های آتی شورا و آمادگی برای شروع مجلس دوازدهم اشاره کرد.

در ادامه حجت الاسلام «مصطفی پورمحمدی» بر اهمیت انسجام لازم در زمینه برگزاری انتخابات بامشارکت موثر مردم تاکید کرد و افزود: شورای وحدت با داشتن ده‌ها نماینده در مجلس دوازدهم باید نقشی موثر و مفید ایفا کند و بدون شک برای دستیابی به این هدف، نمایندگان باید ارتباط مستمری با حوزه های انتخابیه خود داشته و زبان گویای مردم و مشکلات آن ها باشند.

«اسدالله بادامچیان» دبیرکل حزب موتلفه اسلامی و «محمدرضا باهنر» نیز در ادامه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و سپس گزارشی از سوی معاونت روابط عمومی و رسانه شورای وحدت در زمینه امور رسانه ای و تبلیغات نمایندگان نامزد این شورا در دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

اخبار مرتبط:
ابوترابی، نماینده مجلس: عراقچی رئیس تیم مذاکره‌کننده/ دولت حق ندارد بودجه صدا و سیما را کاهش دهد
ابوترابی، نماینده مجلس: عراقچی رئیس تیم مذاکره‌کننده/ دولت حق ندارد بودجه صدا و سیما را کاهش دهد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: دولت به هیچ عنوان حق ندارد بودجه صدا و سیما را کاهش دهد یا گروکشی کند. دولت به هیچ عنوان حق ندارد که تلویزیون جدایی راه‌اندازی کند، چون راه‌اندازی تلویزیون برپایه میثاق ما قانون اساسی است.»

نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید
عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید

معاون اول رئیس‌جمهور با هشدار به وزرا و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد اختلاف‌نظرهای میان دستگاه‌های دولتی باید در صحن دولت و زیر نظر رئیس‌جمهور بررسی و حل‌وفصل شود و هیچ مقام یا دستگاهی حق ندارد با اقدام یک‌جانبه یا رسانه‌ای کردن اختلافات، برخلاف نظر دولت و منافع ملی عمل کرده یا موجب التهاب و نگرانی در جامعه شود. وی تصریح کرد دولت در صورت تخلف، بدون هیچ تعارفی تا عزل عالی‌ترین مقام دستگاه مربوط اقدام خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است