کد خبر : 292977
انتشار : 2024/04/15 - 11:04
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

هشدار روزنامه جمهوری‌اسلامی درباره خطر نفوذی‌ها؛ چه کسانی از سفر سردار زاهدی با خبر بودند؟ نفوذی‌ها خودی هَستند/ به سازنده S۳۰۰ و S۴۰۰ اعتماد نکنید

جمهوری اسلامی نوشت: در سوریه و لبنان که جاسوس روان است، کسی را به دوستی نگیریم. روی دیوار صاحبان اس۳۰۰ و اس۴۰۰ هم که هنگام حمله دشمن به خواب می‌روند یادگاری ننویسیم. روی پای خود بایستیم.

هشدار روزنامه جمهوری‌اسلامی درباره خطر نفوذی‌ها؛ چه کسانی از سفر سردار زاهدی با خبر بودند؟ نفوذی‌ها خودی هَستند/ به سازنده S۳۰۰ و S۴۰۰ اعتماد نکنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:جوابِ رد شدن صهیونیست‌ها از خط قرمز مان راقاطعانه با صدها موشک و پهپاد و با عبور تنبیه‌کننده از خط وخطوط قرمزشان پاسخ دادیم. چه این ماجرا به پایان برسد و یا خدای نکرده با جنون آنان ادامه یابد، ما باید دیوار خانه خود را بلند و مقاوم کنیم.

اولین قدم هم این است که منفذها را بکاویم، بیابیم و چنان ببندیم که هیچ نفوذیی نتواند راهی در آن برای خود باز کند. ما از نفوذی‌ها کم ضربه نخورده‌ایم. آنچه در کنسولگری در دمشق اتفاق افتاد، فقط آخرین نمونه ماجرا بود و الّا از اول انقلاب تا کنون هرجا ضربه خورده ایم، پای نفوذی‌ها در میان بوده است.

نفوذی را باید در میان خودی‌ها جستجو کرد. در نزدیکترین حلقه دوستان. همان‌ها که می‌شنوند حرف‌ها را. آشنایند با کدها و نشانه‌ها.

این بار بیاییم و داستان را از آول به آخر بخوانیم. چه کسانی از رفتنِ سردار زاهدی مطلع بودند؟ علامت سؤال را جلوی تک به تک‌شان بگیریم و جواب‌شان را عیار بسنجیم تا معلوم شود دهان و کلمات کدامشان بوی خیانت دارد. به دیوار شبه‌دوستان هم تکیه نکنیم. در سوریه و لبنان که جاسوس روان است، کسی را به دوستی نگیریم. روی دیوار صاحبان اس۳۰۰ و اس۴۰۰ هم که هنگام حمله دشمن به خواب می‌روند یادگاری ننویسیم. روی پای خود بایستیم.

برای همراهی تمام ساحتی ملت هرچه می‌توانیم هزینه کنیم. فقط ایرانی است که در دفاع از ایران تا پای جان می‌ایستد. فقط ملت است که پای این مُلک جان می‌دهد. به این ملت و نگاه و نظرش احترام بگذاریم. اینان که برخیزند، همه دشمنان یکی بعد از دیگری خواهند نشست. هوشیاری هم یعنی اعتلای هارمونی و تقویت همراستایی در این ملت. این می‌تواند قدرت بازدارندگی ما را جاودانه کند.

اخبار مرتبط:
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده

سخنگوی دولت درباره احتمال افزایش قیمت بنزین گفت: مصوبه دولت این اجازه را داده است که در سه ماه آینده، در صورت رسیدن به جمع‌بندی، امکان افزایش رقم وجود داشته باشد.

بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت
بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت

وزارت خارجه بحرین به انتشار گزارش‌هایی درباره پیشنهاد برگزاری نشست درباره تحولات تنگه هرمز در سطح وزیران خارجه واکنش نشان داد.

عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود
عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود

رویترز نوشت: یک مقام ارشد ایرانی روز شنبه گفت نشست میان ایران و کشورهای عربی خلیج فارس که قرار است روز دوشنبه در عمان برگزار شود، فرصتی برای گفت‌وگو درباره مسائل مختلف، از جمله تنگه هرمز خواهد بود، اما انتظار نمی‌رود این نشست به امضای توافقی درباره این آبراه تحت محاصره منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است