کد خبر : 291883
انتشار : 2024/04/07 - 12:47
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

علی بیگدلی: نوعی دیپلماسی پنهان میان ایران و آمریکا وجود دارد

تحلیلگر مسائل بین‌الملل گفت: اکنون نوعی دیپلماسی پنهان میان ایران و آمریکا وجود دارد. ایران طبیعتا نمی‌خواهد هیچ‌وقت با اسرائیل مذاکره‌ای داشته باشد زیرا اساس این رژیم را به رسمیت نمی‌شناند؛ بنابراین با گفتن اینکه آمریکایی‌ها در فقره اخیر حامی اسرائیل بودند به نوعی می‌خواهد از آمریکا در این موضوع امتیاز بگیرد.

علی بیگدلی: نوعی دیپلماسی پنهان میان ایران و آمریکا وجود دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: حمله اسرائیلی ها به کنسولگری ایران در دمشق باعث شده است تا یک پرسش مهم به وجود آید؛ آنکه آیا در ادامه شاهد جنگ مستقیم ایران و رژیم اسرائیلخواهیم بود؟

علی بیگدلی، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع گفت: «این اولین بار نیست که اقداماتی از این دست از سوی اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران رخ می‌دهد؛ گرچه باید توجه داشته باشیم که حمله به کنسولگری یک کشور از نظر سیاسی، نظامی و امنیتی بسیار حایز اهمیت است. در این شرایط شاید خوب باشد که مسئولان ذی‌صلاح به بررسی گسل‌های امنیتی بپردازند و بببنند که چرا رژیم اسرائیل به دفعات می‌تواند تحرکاتی داشته باشد. از سوی دیگر مشخص است که ایران نباید به فضایی ورود کند که در نهایت منجر به ورود مستقیم به جنگ با اسرائیل شود زیرا در این صورت پیامدهای مبهمی وجود خواهد داشت».

او ادامه داد: «اکنون نوعی دیپلماسی پنهان میان ایران و آمریکا وجود دارد. ایران طبیعتا نمی‌خواهد هیچ‌وقت با اسرائیل مذاکره‌ای داشته باشد زیرا اساس این رژیم را به رسمیت نمی‌شناند؛ بنابراین با گفتن اینکه آمریکایی‌ها در فقره اخیر حامی اسرائیل بودند به نوعی می‌خواهد از آمریکا در این موضوع امتیاز بگیرد».

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «ممکن است جمهوری اسلامی بعدها حملاتی را به منافع اسرائیل داشته باشد اما به نظر می‌رسد که در مقطع کنونی حمله به تلاویو در دستور کار مقامات ایران نیست».

بیگدلی در پایان گفت: «در شرایط فعلی اسرائیل هم چندان دنبال جنگ مستقیم با ایران نیست زیرا هم درگیر غزه است و هم رویارویی‌اش با حزب‌الله لبنان مقدم بر رویارویی با ایران است. بایدن در آمریکا هم به دلیل آنکه در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری قرار دارد نمی‌خواهد جنگ گسترش یابد زیرا حمایت اقلیت ملسمانان در آمریکا که عمدتا به دموکرات‌ها رأی می‌دهند را از دست می‌دهد. از سوی دیگر ادامه و گسترش جنگ در منطقه منافع اقتصادی آمریکا به واسطه افزایش قیمت نفت را به خطر می‌اندازد؛ بنابراین بین ایران و اسرائیل جنگی مستقیم رخ نخواهد داد».

اخبار مرتبط:
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند
المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند

خبرنگار المیادین در تهران گزارش داد: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، در مجموع نسبتاً مثبت و خوش‌بینانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است