کد خبر : 291320
انتشار : 2024/04/04 - 08:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه:

استفاده از اتوبوس‌های اصفهان در روز قدس رایگان است

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه گفت: هزینه استفاده از اتوبوس‌های شهری در روز جمعه ۱۷ فروردین ماه مصادف با روز جهانی قدس رایگان است.

استفاده از اتوبوس‌های اصفهان در روز قدس رایگان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ داوود بحیرایی با بیان اینکه روز قدس نماد وحدت و اراده امت اسلامی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی و اعلام همبستگی با مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین است، اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات مطلوب و بهینه به شهروندان و راهپیمایان در روز جمعه هفدهم فروردین ماه سال جاری مصادف با روز جهانی قدس و ایجاد سهولت در تردد آن‌ها جهت دسترسی به مسیرهای راهپیمایی، سرویس‌دهی شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۵:۰۰ رایگان خواهد بود.

به نوشته مهر؛ وی خاطرنشان کرد: در روز قدس خدمت‌رسانی به شهروندان در ۱۰۳ خط اتوبوسرانی انجام می‌شود.

اخبار مرتبط:
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است