کد خبر : 290333
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۰۶ - 09:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل آموزش و پرورش:

۴۰ درصد از مسافران اصفهان توسط آموزش و پرورش اسکان داده شده‌اند

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان از میزبانی بیش از ۴۰ درصد مسافران نوروزی استان اصفهان توسط آموزش و پرورش خبر داد.

۴۰ درصد از مسافران اصفهان توسط آموزش و پرورش اسکان داده شده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا ابراهیمی اظهار کرد: از آغاز طرح اسکان نوروزی، اصفهان، میزبان بیش از ۲۰۰ هزار مسافر با استفاده از ظرفیت‌های تعیین شده اسکان آموزش و پرورش بوده است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: در روز گذشته میزبان، قریب به ۴۷ هزار مسافر با استفاده از ظرفیت‌های تعیین شده اسکان آموزش و پرورش بوده‌ایم.

ابراهیمی ابراز کرد: بیش از ۲۰۰ هزار نفر تا کنون در فضاهای اسکان نظیر مراکز رفاهی، مدارس، اردوگاه‌ها و.. ساماندهی شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: ستادهای اسکان در تمامی مناطق ۴۱ گانه اصفهان دایر است که ستاد مرکزی در محل اداره کل آموزش و پرورش استان و ۶ ستاد تابعه در نواحی و مناطق شش‌گانه اصفهان در حال خدمات‌رسانی به میهمانان نوروزی هستند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰۰ مدرسه در سطح استان اصفهان، معادل حدود هفت هزار فضا شامل کلاس‌های اسکان، مراکز رفاهی، خوابگاه‌ها و سایر فضاهای مربوط به اسکان در حوزه آموزش و پرورش برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.

اخبار مرتبط:
وجود ۱۳۰ هزار هکتار کانون بحرانی گردوغبار بیخ گوش اصفهان
وجود ۱۳۰ هزار هکتار کانون بحرانی گردوغبار بیخ گوش اصفهان

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان از وجود ۱۳۰ هزار هکتار کانون بحران فرسایش بادی در شعاع ۵۰ کیلومتر شهر اصفهان خبرداد.

امسال بارش‌های پاییزی اصفهان دیرهنگام و از آذرماه آغاز می‌شود
امسال بارش‌های پاییزی اصفهان دیرهنگام و از آذرماه آغاز می‌شود

معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بررسی الگوهای جوی نشان می‌دهد امسال بارش‌های پاییزی استان اصفهان از آذرماه آغاز شود اما نسبت به سال آبی گذشته وضعیت بارشی بهتر خواهد بود.

بیابان‌زایی در اصفهان رو به افزایش است
بیابان‌زایی در اصفهان رو به افزایش است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اشاره به گسترش بیابان‌زایی به مناطق غرب و جنوب استان، گفت: طرح‌های مقابله با بیابان‌زایی برغم کمبود اعتبارات با جدیت دنبال می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است