❮
کد خبر : 290177
انتشار : 2024/03/23 - 13:33
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

شورای امنیت رای‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را به تعویق انداخت

منابع دیپلماتیک به الجزیره گفتند که شورای امنیت سازمان ملل رای گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده از سوی هفت کشور غیردائم مبنی بر آتش‌بس در غزه در ماه رمضان را به پس فردا دوشنبه موکول کرد. این منابع افزودند که به تعویق افتادن رای‌گیری پیش‌نویس قطعنامه پس از آن صورت گرفت که واشنگتن در مورد آن وارد مذاکرات شد.

شورای امنیت رای‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را به تعویق انداخت

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: منابع دیپلماتیک تاکید کردند رای گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه درباره آتش‌بس در غزه به روز دوشنبه موکول شد.

منابع دیپلماتیک به الجزیره گفتند که شورای امنیت سازمان ملل رای گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده از سوی هفت کشور غیردائم مبنی بر آتش‌بس در غزه در ماه رمضان را به پس فردا دوشنبه موکول کرد.
این منابع افزودند که به تعویق افتادن رای‌گیری پیش‌نویس قطعنامه پس از آن صورت گرفت که واشنگتن در مورد آن وارد مذاکرات شد.
بر اساس آنچه منابع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفتند رای‌گیری که قرار بود امروز-شنبه- در شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره پیش‌نویس قطعنامه جدیدی با درخواست آتش‌بس «فوری» در غزه انجام شود، در تلاش برای جلوگیری از شکستی دیگر پس از استفاده روسیه و چین از حق وتوی خود در روز جمعه علیه پیش‌نویس آمریکا به روز دوشنبه موکول شد.
این منابع توضیح دادند که این تصمیم به تعویق افتادن برای آن اتخاذ شد تا بحث‌های بیشتری در مورد این پیش‌نویس قطعنامه جایگزین که توسط تعدادی از اعضای غیردائم شورا تهیه شده بود، فراهم شود.
روز جمعه، روسیه و چین از وتوی خود در شورای امنیت علیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه که در جانبداری از تجاوزات صهیونیست‌ها بود، استفاده کردند.
اخبار مرتبط:
آمریکا و چین با تمدید «آتش‌بس اقتصادی » موافقت کردند
آمریکا و چین با تمدید «آتش‌بس اقتصادی » موافقت کردند

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا بامداد پنجشنبه اعلام کرد که این کشور و چین توافق کردند آتش‌بس اقتصادی موسوم به «توافق بوسان» را به مدت ۲ ماه تمدید کنند.

اسرائیل مدعی ترور عضو ارشد حماس شد
اسرائیل مدعی ترور عضو ارشد حماس شد

اسرائیل مدعی شد طی حمله هوایی به غرب خان‌یونس در جنوب نوار غزه یک عضو ارشد جنبش حماس را ترور کرده است.

نخست‌وزیر عراق: تعهد می‌دهیم که شبه‌نظامیان را تا ژوئن ۲۰۲۷ خلع سلاح کنیم / برای من، این مسئله، حیثیتی است
نخست‌وزیر عراق: تعهد می‌دهیم که شبه‌نظامیان را تا ژوئن ۲۰۲۷ خلع سلاح کنیم / برای من، این مسئله، حیثیتی است

علی الزیدی، نخست‌وزیر عراق، تعهد داد که شبه‌نظامیان تحت حمایت ایران در کشورش را تا ژوئن ۲۰۲۷ خلع سلاح کند و جدول زمانی بسیار بلندپروازانه‌ای را برای قرار دادن گروه‌های شبه‌نظامیِ بی‌شمار و غیرقابل‌کنترل تحت تسلط دولت ارائه کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است