کد خبر : 288405
انتشار : 2024/03/09 - 17:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سایت اصولگرا: کمتر کسی پیدا می‌شود که از آمدن سال نو خوشحال باشد

یک رسانه نزدیک به قالیباف با توجه به وضعیت اقتصادی کشور از دولت ابراهیم رئیسی انتقاد کرد.

سایت اصولگرا: کمتر کسی پیدا می‌شود که از آمدن سال نو خوشحال باشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت فردانیوز نزدیک به محمدباقر قالیباف در انتقاد از دولت ابراهیم رئیسی نوشت: تورم چنان وضعیتی پیدا کرده است که در جمله از کاسب گرفته تا تاجر همه نسبت به اوضاع اقتصادی سال آینده هشدار می دهند و کمتر کسی پید می شود که از آمدن سال نو خوشحال باشد. با این اوصاف بسیاری از کارشناسان معتقدند «دولت باید برای ترمیم حقوق ها متناسب با تورم برنامه ریزی کند».

اخبار مرتبط:
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند

منابع منطقه‌ای آشنا با موضوع به رویترز گفتند که گروه انصارلله یمن در حال بررسی اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری عبوری از جنوب دریای سرخ است؛ این اقدام یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد
عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد

دولت عراق اعلام کرد: ما حمله صبح امروز نیروهای آمریکایی و سعودی را محکوم کرده و آن را به شدت تقبیح می‌نماییم. حمله امروز در زمانی رخ داد که دولت در حال راستی‌آزمایی آنچه در مورد هدف قرار گرفتن خاک عربستان مطرح شده بود، می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است