کد خبر : 288171
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۸ - 16:24
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

انتقاد بی‌سابقه خبرگزاری تسنیم از صداوسیما؛ رفقای رسایی در رسانه ملی در حال تقابل با رهبری هَستند

تسنیم نوشت: صداوسیما برای تطهیر حمید رسایی از بداخلاقی، شب گذشته برنامه عجیب و غریبی را روی آنتن برد که خود همین برنامه هم مصداق تخطی از تذکر عمومی رهبر معظم انقلاب بود.

انتقاد بی‌سابقه خبرگزاری تسنیم از صداوسیما؛ رفقای رسایی در رسانه ملی در حال تقابل با رهبری هَستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری تسنیم نوشت: فرمایشات روز گذشته رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای خبرگان درباره‌ی منتخبان مجلس جدید با اقبال و توجه بسیار مخاطبان در فضای حقیقی و نیز فضای مجازی مواجه شد. ایشان فرمودند:”منتخبان مجلس(شورای اسلامی) جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسی باطراوت کشور تلخ شود، ضمن اینکه اگر مجلس دچار عوا و ستیزه و مقابله و جبهه‌بندی‌های گوناگون شود، از کار اصلی خود باز می‌ماند”.

حمید رسایی برای خیلی‌ها اولین فردی بود که به عنوان دست‌کم یکی از مصادیق تذکر رهبر معظم انقلاب به ذهن می‌آمد. و به همین دلیل، اقدام شب گذشته صداوسیما، بسیاری از مخاطبانش را شگفت‌زده و شوکه کرد. برنامه گفتگوی ویژه خبری، خودِ حمید رسایی، یعنی یکی از مصادیق اصلی بداخلاقی و ستیزه‌جویی دشمن‌شادکن را به عنوان میهمان ویژه برای تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب به استودیو آورده بود!

 این اقدام از سوی صداوسیمایی که بعضی مسولان ارشد آن جزو همفکران رسایی محسوب می‌شوند، مشخصاً اینطور تحلیل شد که این رسانه قصد دارد رسایی را در افکار عمومی نجات دهد. برخی هم در این بین در فضای مجازی نوشته بودند که رکورد سرعت تذکر رهبر انقلاب شکسته شده؛ به این معنا که بعضی از این منتخبان، فقط چند روز بعد از انتخابات و در حالی که هنوز ماه‌ها به تشکیل مجلس جدید مانده، در همین ابتدا تذکر شدید اخلاقی دریافت کرده‌اند.

اما موضوع فقط به تطهیر رسایی منحصر نماند بلکه صداوسیما عملاً به یک عملیات بسیار عجیب علیه بیانات رهبر معظم انقلاب روی آورد و خودِ همین برنامه را هم به میدانی برای بداخلاقی و ستیزه‌جویی تبدیل کرد. اتفاقی که این بار هم با واکنشهای منفی و تعجب شدید برخی از کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

مجری این برنامه برخلاف روال مجریان صداوسیما که در بحث‌ها و مناظرات تلویزیونی اشخاص را از نام بردن افراد نهی می‌کردند، این بار با تهییج حمید رسایی بارها از او میخواست که با نام بردن از افراد، رویکرد مقابله و نزاع با آنان را در پیش بگیرد.

در یکی از مقاطع این برنامه، حمید رسایی که ویژگی اصلی شخصیت او را در سیاست اقدامات سلبی و نزاع با این و آن تشکیل می‌دهد، در یک مظلوم نمایی عجیب برای فرار و توجیه بداخلاقی‌ها، دیگران و بویژه بعضی رسانه‌ها را متهم کرد که درباره او انتقادات ناروایی مطرح کرده‌اند.

اگرچه او ابتدا نام نیاورد، اما با پرسشهای خلاف روال و مکرر مجری مبنی بر اینکه “نام ببرید نام ببرید چرا نام نمی برید”، گفت که خبرگزاری تسنیم و روزنامه جوان این کار را کرده‌اند. این ادعای رسایی مشخصاً برای هر مخاطبی که واقعا مسایل را دنبال کرده باشد، مصداق یک دروغ بود. اگر تسنیم و روزنامه جوان طی روزهای گذشته نقدی به رسایی نوشته‌اند در واقع همین بداخلاقیها و جنگ و سیتزهای او را نکوهش کرده‌اند؛ نه آنکه خود از پیش وارد این ماجرا شوند.

برخی اینچنین تحلیل می‌کنند که اقدام غیرحرفه‌ای مجری و پیش بردن برنامه در مسیری کاملاً تقابل آمیز با تذکر رهبر معظم انقلاب نمی‌تواند انتخابی توسط خود مجری باشد بلکه احتمالاً باید به پشت صحنه این برنامه و رفقای رسایی در رسانه ملی برگردد؛ هر چه باشد، یعنی چه صداوسیما در کنترل چنین برنامه‌ای ناکام باشد و چه برخی مسولان ارشدش پشت صحنه ماجرا بوده باشند، چیزی از اصل موضوع و برآیند و خروجی آن کم نمی‌کند.

رسایی روز گذشته  هم توئیتی منتشر کرد که مضمون آن اتهام مشخص به یک نهاد انقلابی مبنی بر دخالت در انتخابات ادوار گذشته بود. او در توئیتی دوپهلو نوشت که از مسئولان سپاه (سردار سلامی و سردار نقدی و رئیس اطلاعات سپاه) سپاسگزارم که در «انتخابات این دوره» اجازه دخالت این نهاد در انتخابات را ندادند؛ معنای ضمنی این حرف اتهام به سپاه مبنی بر دخالت در ادوار گذشته است و قاعدتاً مسئولان این نهاد انقلابی پیگیر اتهام صورت گرفته هم خواهند بود.

اخبار مرتبط:
بادامچیان: درصد مشارکت در انتخابات مجلس قابل قبول بود / نمایندگان جدید اعتقاد دارند که رئیس مجلس باید تغییر کند
بادامچیان: درصد مشارکت در انتخابات مجلس قابل قبول بود / نمایندگان جدید اعتقاد دارند که رئیس مجلس باید تغییر کند

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان این‌که «مجلس دوازدهم در سال اول، مجلسی پر سر و صداست»، گفت: دوستان گذشته می‌خواهند در کرسی ریاست بمانند و دوستان تازه وارد معتقدند که باید ریاست به افراد جدید برسد.

روزنامه جمهوری اسلامی: اگر رئیس مجلس دوازدهم از منتخبین تهران برگزیده شود، یعنی کسی در راس مجلس قرار می‌گیرد که کمتر از ۵% آراء در انتخابات را دارد
روزنامه جمهوری اسلامی: اگر رئیس مجلس دوازدهم از منتخبین تهران برگزیده شود، یعنی کسی در راس مجلس قرار می‌گیرد که کمتر از ۵% آراء در انتخابات را دارد

جمهوری اسلامی نوشته است: مشکل، زمانی پررنگ‌تر می‌شود که رئیس مجلس دوازدهم از منتخبین تهران برگزیده شود. مفهوم این واقعه در آن صورت این خواهد بود که کسی در راس مجلس شورای اسلامی قرار می‌گیرد که کمتر از ۵ درصد آراء واجدین شرایط رای دادن در انتخابات مجلس را دارد. چنین مجلسی با چنین رئیسی را با مسامحه می‌توان مشروع دانست، زیرا در ظاهر به قوانین مربوط به انتخابات نمایندگان عمل شده و مجلس براساس قوانین موجود شکل گرفته است. با این حال این مجلس را نمی‌توان یک مجلس مقبول دانست.

تعطیلی شنبه‌ها در مجلس تصویب شد
تعطیلی شنبه‌ها در مجلس تصویب شد

نمایندگان مجلس در جلسه صحن علنی امروز ۲۶ اردیبهشت ماه و در جریان بررسی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری پس از بحث و بررسی فراوان گزارش کمیسیون اجتماعی مبنی بر موافقت با کاهش ساعات کاری به ۴۰ ساعت و تعطیلی روز‌های «شنبه» را تصویب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است