کد خبر : 287854
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - 11:02
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پِسرکُشی / مَردی پسرش را مردی پسرش را با ۱۴ ضربه چاقو کشت

متهم می‌گوید پسرش اعضای خانواده را اذیت می‌کرد و در نهایت در یک درگیری او را به قتل رساند.

پِسرکُشی / مَردی پسرش را مردی پسرش را با ۱۴ ضربه چاقو کشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مردی که از آزارهای پسرش به ستوه آمده بود او را کشت و سپس با مراجعه به کلانتری خودش را معرفی کرد.

این مرد ۶۰ساله حدود ساعت ۶ بعدازظهر دیروز در حالی که مجروح بود، به کلانتری ۱۱۳ بازار رفت. ابتدا ماموران تصور کردند او در خیابان در معرض حمله و زورگیری قرار گرفته است، اما وقتی لب به سخن گشود، تعجب ماموران را برانگیخت و گروهی از ماموران همراه او به کوچه بن‌بستی رفتند که مرد مسن در آنجا زندگی می‌کرد تا درباره ادعای او را مبنی بر اینکه پسرش را به قتل رسانده است بررسی کنند.

ماموران وقتی دیدند این مرد حقیقت را گفته است، بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران را در جریان ماجرا قرار دادند و پس از آن تحقیقات جنایی آغاز شد. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از حضور در محل حادثه، با جسدی غرق در خون روبه‌رو شدند که در اتاق نشیمن خانه افتاده بود. ابتدا متخصصان پزشکی قانونی بررسی خود را آغاز کردند و فهمیدند پسر ۳۷ساله با ۱۴ ضربه چاقو که به شکم و گردنش خورده به قتل رسیده است.

ماموران پلیس بعد از بررسی صحنه جرم، تحقیق از مادر خانواده و  همسایه‌ها را در دستور کار قرار دادند. مادر مقتول گفت: پسرم ناباب بود و دائم اذیت‌مان می‌کرد. یکی از کارهای آزاردهنده و دردسرساز او این بود که پول قرض و حتی نزول می‌کرد، اما خودش نمی‌توانست بدهی و سود نزول را برگرداند، آن موقع بود که سراغ ما می‌آمد و به ما فشار می‌آورد. ما هم در حدی که او بدهی داشت، پول نداشتیم. گاهی هم علاوه بر قرض پول تو جیبی هم از ما می‌گرفت. وقتی پولی نداشتیم و به او پاسخ منفی می‌دادیم، شروع به اذیت می‌کرد و شیشه و وسایل را می‌شکست. شب قبل هم پسرم در را شکسته بود. او امروز هم دوباره چاقو برداشت و ما را تهدید به مرگ کرد. به پدرش گفت یا پول می‌دهی یا تو را می‌کشم. من فوری از خانه بیرون رفتم تا از همسایه‌ها کمک بگیرم. در همین فاصله کوتاه او به پدرش حمله کرد و با هم درگیر شدند که در نهایت کشته شد.

همسایه‌ها هم گفته‌های این زن را تایید کردند و از استمرار آزار و اذیت‌های پسر خانواده خبر دادند.

متهم نیز در بازجویی‌ها گفت: من بازنشسته هستم و غیر این پسر یک دختر هم دارم. این پسر علاوه بر ما آسایش خواهرش را هم سلب کرده بود و از او هم به‌زور پول می‌گرفت. پسرم به ما فشار می‌آورد و من دیگر خسته شده بودم. هم آبرویم رفته بود و هم باید پول می‌دادم. همسایه‌ها می‌دیدند چقدر ما را اذیت می‌کرد. او شب قبل هم با من درگیر شد و در اتاق خواب را شکست که با میانجیگری همسایه ماجرا تمام شد. امروز که دخترم سر کار رفت از ترس برادرش به خانه برنگشت. پسرم ناگهان چاقو برداشت و با ما درگیر شد، مادرش ترسید و رفت از همسایه‌ها کمک بگیرد، اما در همان فاصله او در حمله به من،‌ مرا زخمی کرد. من هم چاقو را از او گرفتم و می‌خواستم یکی دو ضربه به او بزنم. هدفم قتل نبود، اما ضربه‌ها به جاهای مختلف خورد و پسرم فوت شد. بعد هم که به کلانتری رفتم و خودم را معرفی کردم.

در پایان تحقیقات اولیه جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت و مرد ۶۰ساله به دلیل جراحاتی که در درگیری با پسرش به او وارد شده بود برای درمان به بیمارستان انتقال یافت و بازپرس جنایی دستور بازداشت او را به اتهام قتل صادر کرد.

اخبار مرتبط:
عضو شورای شهر تهران: حصارکشی پارک لاله به‌زودی برداشته می‌شود / در قیطریه مسجد ساخته می‌شود اما در متراژ ۲۰۰ متر و نهایتاً تا یک نیم طبقه
عضو شورای شهر تهران: حصارکشی پارک لاله به‌زودی برداشته می‌شود / در قیطریه مسجد ساخته می‌شود اما در متراژ ۲۰۰ متر و نهایتاً تا یک نیم طبقه

مهدی عباسی می‌گوید: در پارک قیطریه به اشتباه ساختمانی به متراژ تقریبا 800 متر و گودبرداری‌های عمیق جانمایی شده بود و بنا بود مسجد ساخته شود. شورای شهر و کمیسیون تخصصی شهرسازی و معماری به این موضوع ورود کرد و مقرر شد که اگر بناست تصمیم ساخت این ساختمان اجرایی شود نهایتا در حد مساحت 200 متر در یک محلی که فاقد درخت است، با ارتفاعی که نهایتا یک طبقه با یک نیم طبقه باشد صورت گیرد و گود برداری عمیق صورت نگیرد.

ماجرای ترک‌های ۳ ستون پل میرداماد و بستن تسمه روی آن‌ها I بخوانید
ماجرای ترک‌های ۳ ستون پل میرداماد و بستن تسمه روی آن‌ها I بخوانید

تصویری از یکی از ستون‌های بتنی پل میرداماد تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که گویی ترک‌های این ستون‌ بتنی توسط دو تسمه مهار شده است!

شهرداری با شعار زنده‌باد درخت از قطع درخت کسب درآمد می‌کند
شهرداری با شعار زنده‌باد درخت از قطع درخت کسب درآمد می‌کند

در مقایسه با درآمد هزار و ۶۰۳ میلیاردی از قطع درختان و هزینه تنها ۱۰۹ میلیارد تومان برای کاشت درخت در قالب جنگل‌کاری در پایتخت، هرکسی متوجه می‌شود که زنده‌باد درخت یک شعار تبلیغاتی بیش نیست!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است