کد خبر : 287534
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - 18:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

راهیابی ۴۰ کاندیدای نزدیک به اصلاح‌طلبان به مجلس

از میان ۱۶۵ کاندیدایی که در نقاط مختلف کشور از سوی برخی احزاب اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا معرفی شده بودند، ۴۰ نفر در دور اول به مجلس راه یافتند و چهار کاندیدا نیز راهی مرحله دوم انتخابات شده‌اند.

راهیابی ۴۰ کاندیدای نزدیک به اصلاح‌طلبان به مجلس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هم‌میهن نوشت: از میان ۱۶۵ کاندیدایی که در نقاط مختلف کشور از سوی برخی احزاب اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا معرفی شده بودند، ۴۰ نفر در دور اول به مجلس راه یافتند و چهار کاندیدا نیز راهی مرحله دوم انتخابات شده‌اند.

با مشخص شدن بخش زیادی از نتایج شمارش آرا، بخش زیادی از کرسی‌های تهران در مجلس به دست تندرو‌ها افتاد. نامزد‌های میانه‌رو نیز توانستند در رقابت با نامزد‌های اصول‌گرا، ۳۳ کرسی متعلق به استان‌ها را در اختیار بگیرند. پرونده انتخابات در بخشی از شهر‌ها بسته و تکلیف نامزد‌های آنان مشخص شد.

در بخش دیگری از استان‌ها به خاطر پراکندگی آرا و مشارکت پایین، انتخابات به دور دوم کشیده شده است. در تهران نیز هیچ‌کدام از کاندیدا‌ها نتوانستند میزان آرای مناسب برای حضور در پارلمان را به دست بیاورند و تا زمان تنظیم این گزارش، تکلیف ۳۰ کرسی تهران نیز در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود. ساعت ۲۲ شب گذشته، سخنگوی ستاد انتخاباتی کشور از نهایی‌شدن نتیجه آرا در ۱۹۰ حوزه انتخابات مجلس خبر داد.

لیست صدای ملت که متعلق به جریان میانه‌رو بود، نتوانست در تهران جایگاهی به دست بیاورد، اما مجموعه‌ای از کاندیدا‌های مستقل، میانه‌رو یا تحت حمایت ۴ حزب اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا توانستند به مجلس راه پیدا کنند یا راهی مرحله دوم انتخابات شوند. مسعود پزشکیان، وزیر بهداشت دولت سیدمحمدخاتمی، نماینده ادوار مجلس و نایب‌رئیس سابق مجلس که در حال حاضر یکی از نمایندگان تبریز (آذربایجان شرقی) در مجلس است، شاخص‌ترین چهره سیاسی از طیف میانه‌رو است که در حوزه انتخابیه خود پیروز شد.

پس از پزشکیان، باید به غلامرضا تاجگردون دیگر نماینده ادوار مجلس اشاره کنیم که صلاحیتش برای شرکت در این دوره مورد تائید قرار گرفت و از گچساران (کهگیلویه و بویراحمد) وارد رقابت شد و به پیروزی رسید. تا زمان تنظیم این گزارش با توجه به اعلام نتایج برخی استان‌ها، ۳۴ نامزدی که تحت لیست میانه‌رو‌ها در انتخابات شرکت کردند، موفق به ورود به مجلس یا راهیابی به دور دوم انتخابات شدند. غلامرضا نوری‌قزلجه، محمدرضا آشوری‌تازیانی و مصطفی نخعی، نمایندگان مجلس یازدهم و محمدقسیم عثمانی، سیدفرید موسوی، عبدالکریم حسین‌زاده و زهرا سعیدی‌مبارکه از جمله نمایندگان مجلس دهم هستند که بار دیگر به مجلس راه پیدا کردند.

اخبار مرتبط:
محمد مهاجری: زندانی شدن زیباکلام در شأن جمهوری اسلامی نیست
محمد مهاجری: زندانی شدن زیباکلام در شأن جمهوری اسلامی نیست

فعال اصولگرا نوشت: زندانی شدن زیباکلام به عنوان یک چهره مشهور منتقد و حتی اپوزیسیون - در خارج از کشور و رسانه‌های بیگانه، چهره‌ای از آزادی در ایران نشان می‌دهد که در شأن جمهوری اسلامی نیست.

علی مطهری: نامه حسن روحانی یک سند تاریخی است / کدام اصل از قانون اساسی به شورای نگهبان اجازه داد که براساس ارزیابی بینش سیاسی، افراد را ردصلاحیت کند؟
علی مطهری: نامه حسن روحانی یک سند تاریخی است / کدام اصل از قانون اساسی به شورای نگهبان اجازه داد که براساس ارزیابی بینش سیاسی، افراد را ردصلاحیت کند؟

علی مطهری نوشت: نتیجه ای که از نامه تاریخی جناب روحانی باید حاصل شود، برای همه انتخابات های آینده به ویژه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ خواهد بود. باید روشن شود که آیا شورای نگهبان می خواهد همان رویه سابق را عمل کند یا افراد حکیم تر همین شورا این رویه را تغییر می دهند و یا اقدام رهبر انقلاب منجر به تغییر خواهد شد.

محمود علیزاده‌طباطبایی: رئیسی ۲ سال است که به دنبال برجام روحانی می‌دود و نمی‌رسد
محمود علیزاده‌طباطبایی: رئیسی ۲ سال است که به دنبال برجام روحانی می‌دود و نمی‌رسد

عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: روحانی مانند بسیاری از عقلای نظام متوجه شد باید با مردم طرف شود و با آنها سخن بگوید و فحوای نامه او به شورای نگهبان هم همین نکته را می رساند. درحال حاضر امیدی به برخی مسئولان نیست و روحانی هم راه ارتباط با مردم را انتخاب کرد چرا که مردم محرم ترین افراد برای کشور هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است