کد خبر : 285808
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۷ - 11:36
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

باشگاه الشباب از رونالدو شکایت کرد

باشگاه الشباب عربستان از کریستیانو رونالدو به خاطرحرکت غیر اخلاقی و جنجالی که داشت شکایت خواهد کرد.

باشگاه الشباب از رونالدو شکایت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: در ادامه هفته بیست و یکم لیگ عربستان یک بازی برگزار شد.

در این دیدار النصر مهمان الشباب بود که راکتیچ و کاراسکو را در ترکیب اصلی خود داشت.

این بازی جذاب و مهیج در نهایت با پیروزی ۳ بر ۲ النصر به پایان رسید. کریستیانو رونالدو گل نخست النصر را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. تالیسکا هم دبل کرد تا بیش‌ترین نقش را در پیروزی النصر داشته باشند.

به نوشته سعودی اسپورت، هواداران الشباب برای اذیت کردن کریستیانو رونالدو در این بازی شعار مسی مسی سر دادند که این باعث عصبانیت و ناراحتی این بازیکن پرتغالی شد.

رونالدو بعد از پایان بازی حرکت غیر اخلاقی و زشتی را در برابر هواداران الشباب انجام داد که باعث تحریک و عصبانیت بیش‌تر آن‌ها شد. باشگاه الشباب قرار است که رسما از این بازیکن پرتغالی شکایت کند.

روزنامه الشرق الاوسط هم اعلام کرد که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان تحقیقی را در این زمینه آغاز کرده است و احتمال محرومیت کریستیانو رونالدو وجود دارد.

البته رونالدو پیش از این هم شادی گل بدتری از این هم انجام داد اما با محرومیت مواجه نشد.

النصر با پیروزی که در این بازی به دست آورد ۵۲ امتیازی شد تا در رده دوم جدول رده‌بندی باقی بماند.

در جدول رده‌بندی الهلال با ۵۶ امتیاز و یک بازی کم‌تر در صدر قرار دارد. این تیم در ۲۰ بازی ۱۸ بار پیروز شده و در دو بازی دیگر هم مساوی شده تا نشان دهد که در لیگ عربستان بی رقیب است.

اخبار مرتبط:
واکنش تند شمسایی به اظهارات فردوسی‌پور: نباید وارد موضوعی شود که از آن اطلاع ندارد
واکنش تند شمسایی به اظهارات فردوسی‌پور: نباید وارد موضوعی شود که از آن اطلاع ندارد

وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران، پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، ضمن تمجید از تلاش بازیکنان، درباره رقابت سخت با حریفان قدرتمند و واکنش‌ها به حرکت نمادینش توضیح داد و پاسخ صریحی به انتقاد عادل فردوسی‌پور داد.

محمد بنا: آقای پزشکیان! به داد مَردم برس!
محمد بنا: آقای پزشکیان! به داد مَردم برس!

سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی به حمایت از امیر قلعه نویی پرداخت.

روزنامه جوان: چرا آدم‌های بی ربط با ورزش با پول مردم در خیابان‌های ریاض می‌چرخند؟
روزنامه جوان: چرا آدم‌های بی ربط با ورزش با پول مردم در خیابان‌های ریاض می‌چرخند؟

روزنامه جوان نوشت: این روزها در حالی که ورزشکاران ایران به سختی در حال رقابت با حریفان خود هستند برخی افراد اضافه که ظاهراً تعدادشان کم هم نیست، صرفاً برای گشت و گذار و تفریح به ریاض سفر کرده‌اند، بدون اینکه سمت یا مسئولیتی داشته باشندیا اینکه حضورشان دردی از کاروان دوا کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است